Flag

AbbVie

Branche

Farmacie

Locatie
Hoofddorp
 
Opgericht in

2013

Aantal medewerkers

309

Website

abbvie.nl

AbbVie
AbbVie

Over deze organisatie

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Hun missie? Mensen met complexe aandoeningen helpen met hun innovatieve geneesmiddelen. Dat doet AbbVie in ziektegebieden als immunologie, neurologie, virologie en oncologie.

Van ontdekken, produceren en toegankelijk maken voor patiënten tot zorg dragen voor levering van de geneesmiddelen op het juiste moment en de juiste plek. Een ziekteproces is heel persoonlijk. Daarom richt AbbVie zich op wat voor de patiënt het meeste telt. De reis die iemand doormaakt tijdens zijn of haar ziekte is altijd het uitgangspunt.

Mensen helpen om fit te zijn voor werk- en privéleven, dát is hoe AbbVie het verschil maakt in de kwaliteit van leven van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving. Deze missie geldt net zo hard voor de eigen medewerkers als voor patiënten zelf: They practice what they preach.

AbbVie-Best-Workplaces-3

Great Place to Work over

AbbVie is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is AbbVie gecertificeerd. 

Ook is AbbVie in 2021 de nummer 1 Best Workplace in de categorie Multinational.

Bij AbbVie scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%

Lees meer

Werken bij

AbbVie is een internationaal, onderzoeksgedreven biofarmaceutisch bedrijf. Met passie en plezier zet de organisatie zich in om mensen met moeilijk te behandelen ziekten te helpen met hun innovatieve geneesmiddelen en zorgoplossingen. Dat doen zij in de ziektegebieden immunologie, hematologische oncologie, neurologie, oogzorg en virologie. Daarnaast leveren ze producten en service binnen het portfolio van Allergan Aesthetics.

Van ontdekken, produceren en toegankelijk maken voor patiënten tot zorg dragen voor levering van de geneesmiddelen op het juiste moment en de juiste plek - AbbVie richt zich op wat voor de patiënt het meeste telt. Mensen helpen fit te zijn voor werk en privéleven, daar doen ze het voor. Deze ambitie geldt net zo hard voor mensen die vertrouwen op hun geneesmiddelen als de eigen medewerkers. Want AbbVie’s overtuiging is: het succes van de organisatie valt of staat bij de inzet en toewijding van de eigen medewerkers.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij AbbVie? Ga naar hun vacaturepagina. 

Media

2020 AbbVie Culture Audit
(pdf | 1.4 MB)