Flag

Hilton

Branche

Hotel

Locatie

Amsterdam

Opgericht in

1919

Aantal medewerkers

793

Website

Hiltonhotels.com/nl_NL/nederland/

Hilton
Hilton-European-Best-Workplaces-2021

Over deze organisatie

Hilton is één van de snelst groeiende internationale hospitalitybedrijven ter wereld. De organisatie heeft meer dan 6.300 hotels verdeeld over 18 merken en in 118 landen. Wereldwijd werken er meer dan 166.000 mensen voor het hotelconcern. De missie van Hilton is "to be the most hospitable company in the world", zowel voor hun gasten, medewerkers, eigenaren als de maatschappij. De visie van de organisatie is "to fill the earth with the light and warmth of hospitality". In honderd jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een van de bekendste en grootste hotelketens. Op 31 mei 2019 bestond de keten honderd jaar.

Best-Workplace-2018-Hilton
Hilton-Best-Workplace

Great Place to Work over

Hilton is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Hilton gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ scoort 88%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Hilton het hoogst op de thema’s Ontwikkelen en Werven van nieuwe medewerkers. 

 

Lees meer

Werken bij

“We are a business serving people, and our Team Members extend their passion for hospitality beyond our hotel walls every day.” Wil jij onderdeel worden van de Hilton family? In Nederland zijn er 14 Hilton hotels, van DoubleTree by Hilton, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts tot Hilton Garden Inn en Hampton by Hilton. Ben je benieuwd naar de vacatures bij Hilton? De hotels bieden stageplaatsen en startersfuncties tot senior managementfuncties. Ga naar de vacaturepagina en ontdek meer over de Hilton benefits, wat we doen voor onze communities en waarom inclusiviteit en diversiteit belangrijk is bij Hilton. Hilton is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die het fantastisch vinden om met passie de gasten een beleving te bieden en hier zelf ook energie uit halen. “Diversity is part of our future, part of our legacy and fundamental to our success”.