Flag

coöperatie DELA

Branche
Verzekeringen
 
Locatie
Eindhoven
 
Opgericht in

1937

Aantal medewerkers

1400

Website

Dela.nl/

Logo-DELA-Great-Place-To-Work-Certified
DELA-Best-Workplace-2019-website

Over deze organisatie

Met ruim 80 jaar specialistische ervaring in de uitvaartverzekering, overlijdensricisoverzekering, spaarverzekering en uitvaartverzorging, is coöperatie DELA inmiddels uitgegroeid tot een coöperatie van bijna drie miljoen leden. “Samen sta je sterker”: vanuit die overtuiging is coöperatie DELA groot geworden en blijft zij alsmaar verder uitbreiden. Zo heeft de coöperatie recentelijk haar eerste vestiging in Duitsland geopend, naast haar locaties in België en thuisland Nederland. Om die groei vast te houden, ontwikkelt coöperatie DELA een brede dienstverlening waarmee zij hun leden en diens familie met raad en daad bijstaat.

DELA-Best-Workplace-5

Great Place to Work over

coöperatie DELA is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is coöperatie DELA gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Trots. Onder andere de stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk’ scoort 96%.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort DELA het hoogst op de thema’s Werven van nieuwe medewerkers, Inspireren en Ontwikkelen. 

Lees ook:

Lees meer

Werken bij

Benieuwd hoe het is om te werken bij coöperatie DELA? Bekijk de vacatures.

Media