Flag

Great Place to Work® kosten

Benieuwd naar de investering die komt kijken bij een Great Place to Work traject?
Bekijk de investering per pakket.

Jouw investering

Besloten welk pakket het beste aansluit bij de wensen van jouw organisatie? Vul je gegevens en voorkeuren in en ontdek de investering van jullie Great Place to Work® traject.

1. Hoeveel medewerkers heeft de organisatie?

Om een inschatting te geven van de investering die past bij jouw organisatie is het van belang om te weten hoeveel mensen er werkzaam zijn.

2. Kies je pakket:

  • Kosten Assess
  • Analyze
  • Accelerate
Assess™ Analyze™ Accelerate™
ONDERZOEK x MEDEWERKERS
Trust Index
Culture Brief
Culture Audit
INZICHT
Overall resultaten
Gedetailleerde resultaten – Manager Access
Benchmarking
Eigen vragensets
Unlimited extra surveys
Support
Service desk support
Dedicated projectmanager
Intakegesprek
Navigatie door de resultaten in Waves

3. Selecteer je extra’s:

Naast de reguliere pakketten kun je kiezen voor verschillende uitbreidingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Een kick-off workshop voorafgaand aan de onderzoeken of juist een workshop om de resultaten te interpreteren? Voeg consultancy toe aan jullie pakket! 

Dankzij onze jarenlange ervaring in meer dan 60 landen zijn we in staat om multinationals perfect te ondersteunen tijdens een internationaal Great Place to Work traject. Zo kan iedere medewerker de vragenlijst invullen in zijn of haar eigen taal. Dit vraagt om maatwerk en personalisatie, waarbij we kijken naar  de wensen van jouw organisatie!

Jouw pakket
1. Hoeveel medewerkers heeft de organisatie?
10
2. Kies je pakket:
Assess™
3. Selecteer je extra’s:
None Consultancy + International Teams
Best Workplaces
€ X.XXX
Bedankt voor je interesse, voor de optie die jij graag wil, zullen we een op maat gemaakte offerte opmaken
Vraag een offerte aan

Hello Fresh Whiteout

 

“Allereerst wilden we benchmarken hoe we het als organisatie doen. We nemen jaarlijks onze “Happiness Survey” af, die qua inhoud erg lijken op de GPTW survey, maar we wilden graag weten of we nog met de juiste dingen bezig zijn in vergelijking met andere bedrijven en waar we op moeten focussen komende tijd om een nog betere werkgever te zijn. Deze bevestiging is er inmiddels en dat sterkt ons dat we goed bezig zijn en dat investeren in Human Capital loont!”

Jobsrepublic - Whiteout V3

 

“Great Place to Work heeft ons heel veel gebracht. Het biedt een uitstekende richtlijn voor goed werkgeverschap. Hier hebben we enorm veel van geleerd. We zien dat het toepassen van de lessen die we hieruit trekken ons een veel betere werkgever heeft gemaakt. In het begin kan het wel taai zijn om de stevige feedback uit de organisatie terug te krijgen. Maar ik ben er ontzettend blij dat we hiermee veel blinde vlekken zichtbaar hebben gemaakt en samen met de teams hebben gezocht naar oplossingen. Dit doen we tot op de dag van vandaag en blijft een doorlopend succes.”

synechron_logo

 

“Het onderzoek geeft ons ontzettend veel waardevolle inzichten om als bedrijf te kunnen groeien. Zo koppelen wij de uitkomsten van de Trust Index terug aan alle medewerkers. Die bespreken dat binnen de teams waarvan de resultaten gegroepeerd zijn en de suggesties die daaruit volgen koppelen wij terug aan ons management team. Vervolgens worden er meerdere initiatieven opgezet om de verbeterslag(en) te kunnen maken voor het komende jaar.”