Menu
GPTWNL-NinaVanVliet-156 kopie

Mentale gezondheid

Kijk en luister naar betekenisvolle gesprekken tussen CEO en talent over verschillende thema's. In deze aflevering: Nicole en Sandra van Kindergarden over mentale gezondheid.

Mentale gezondheid

Nicole Krabbenborg en Sandra Dijkgraaf van Kindergarden praten over jezelf zijn, werkdruk en de negatieve impact die werk kan hebben op je mentale gezondheid.

Bekijk de video
Great Conversations Kindergarden

"Jezelf kunnen zijn vraagt om een omgeving waarin je alles mag zeggen en waarin je je gezien en gehoord voelt."

Nicole Krabbenborg, Algemeen Directeur bij Kindergarden

Over Great Conversations

Met Great Conversations willen we organisaties inspireren om ook met elkaar in gesprek te gaan. Deze gesprekken leiden tot nieuwe perspectieven, een verruimde blik en openstaan voor andere ideeën. Dit stimuleert de innovatiekracht en groei van jouw organisatie.

Trust Index-vragenlijst_Great Place To Work 2023

Een goed gesprek begint bij veiligheid

Met de Trust Index ontdek je wat er écht speelt op de werkvloer

Download de gratis whitepaper

Een veilig gesprek voeren

Mentale gezondheid, diversiteit, gelijkheid: het zijn onderwerpen waar je niet zo snel over begint bij het koffieautomaat. Erover praten kan lastig of zelfs ongemakkelijk zijn. Een goed gesprek voeren over dit soort thema’s vraagt dan ook om een veilige omgeving.

Maar hoe creëer je zo’n omgeving? Consultant Marieke legt uit hoe je met elkaar een open gesprek voert waarin iedereen de ruimte voelt om eerlijk te zijn.

Kaartspel