Menu

Great Place To Work-Certified™

MB-ALL

Best Large Workplaces™ 2023
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
Mei 2021 - Mei 2022
Great Place To Work™ Certified
Mei 2020 - Mei 2021

Over deze organisatie

MB-ALL mag zich voor de derde keer op rij een Great Place to Work noemen! Met gepaste trots dat wij alles overziend op goedwerkgeverschap zelfs een 9 scoren!

Werken bij MB-ALL betekent dat je onderdeel bent van een grote familie. Een plek waar jij jezelf kan zijn en een sterk gevoel van onderlinge verbondenheid voelbaar is. Wij hebben oog voor elkaar, helpen elkaar, zien wat nodig is of wat gedaan moet worden en zetten er samen onze schouders onder. Om deze schouders vervolgens ook te gebruiken anderen te laten groeien, en zichzelf te doen overstijgen. Zodat wij met elkaar iedere dag een bijdrage leveren aan een veilig en leefbaar Nederland.

MB-ALL wordt niet alleen als een Great Place to Work gezien omdat wij een (gezonde-) gezamenlijke lunch hebben of dat er een goede balans is tussen werk & privé. Collega’s geven aan dat werken bij MB-ALL voor hun betekent dat je aangemoedigd wordt om je eigen beslissingen te maken. Er is ruimte voor (persoonlijke-) ontwikkeling en MB-ALL laat je in je waarde. Bij MB-ALL word je simpelweg gewaardeerd om wie je bent!

Ook dit jaar gaan wij weer aan de slag met de gegeven feedback. Maar de waanzinnig mooie score van dit jaar laat zien dat MB-ALL nog steeds in continue ontwikkeling is. Dit jaar scoort MB-ALL namelijk een 8,4 ten opzichte van een 8,2 vorig jaar, daar zijn we trots op.

Ilse, Recruiter Juridisch & Advies
“MB-ALL is voor mij een Great Place to Work, omdat ik de afgelopen 4,5 jaar heb ervaren dat er ruimte is om te vallen en weer op te staan, zaken bespreekbaar te maken en jezelf te zijn. Dat is zeker niet vanzelfsprekend.”
Bianca, Business Unitmanager Toezicht & Handhaving
“In de acht jaar dat ik bij MB-ALL werk is er altijd ruimte geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan doorgroeien naar de functie die het best bij mij past. Dit én werken met collega's die dezelfde waarden hebben als ik maken dat MB-ALL voor mij een Great Place to Work is.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij MB-ALL

Je eerste dag bij MB-ALL! Als je bij ons op kantoor of in een Juridische functie komt werken, dan word je allereerst ontvangen met een bosje bloemen op je nieuw werkplek. Onze collega Angela neemt je mee door de eerste opstart fase, je ontvangt je laptop en telefoon en onder het genot van een kopje koffie vertellen we je het verhaal van MB-ALL.

Ben je een beetje bijgekomen en gesetteld? Dan zal een directe collega het van Angela overnemen en krijg je nog een rondleiding door het pand en wordt je warm welkom geheten door onze collega's. We zorgen er voor dat op de 1e dag, en de dagen die volgen, dat je verschillende ontmoetingsafspraken hebt met collega's. Zodat jij de eerste week rustig kennis kan maken met alles wat MB-ALL doet.

Je eerste dag als BOA bij MB-ALL! Dat betekent een start bij één van onze opdrachtgevers. Op voorhand hebben wij jou al gekoppeld aan een team coördinator. Het uniform heb je inmiddels ontvangen en alle belangrijke documentatie is je per mail toegestuurd.

Een dag beginnen met een bakkie koffie of thee, is altijd een goed idee! Dus onder het genot van dit koffie moment, wordt de planning van de dag met jou en het team van collega Handhavers doorgenomen. Jouw aanspreekpunt binnen MB-ALL zal diezelfde dag nog even telefonisch contact met je zoeken om te horen hoe alles is gegaan. En heb je tussendoor nog vragen, dan staan wij altijd voor je klaar.

Voor alle boa en juridische detacheringsfuncties hebben wij een compleet Recruitment team. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij MB-ALL? Bekijk dan snel onze vacatures.

Contact
Team Recruitment
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified