Menu

Great Place To Work-Certified™

Elgentos

Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023
Great Place To Work™ Certified
Januari 2022 - Januari 2023
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022

Over deze organisatie

Elgentos is een klein bureau met een grote focus op het bouwen van snelle e-commerceoplossingen. Dit doen wij voornamelijk met Magento 2 en Shopware in combinatie met op Laravel-gebaseerde microservices en React componenten.

Jan-Marten de Boer, Backend Developer
“Bij Elgentos word ik aangespoord om mijn beste zelf te zijn. Met vakmannen en constant verbeterende tooling, is focus tijdens het werk en kwaliteit van onze producten altijd een centraal thema. Ik begin werkdagen met plezier, omdat ik mezelf kan zijn, en dat wordt gevierd.”
Peter Jaap Blaakmeer, CTO
“Bij Elgentos staat de focus op de persoon en de techniek hoog in het vaandel. Een veelgebruikte credo bij ons is 'bedrijven werken niet met bedrijven, maar mensen werken met mensen'. Dit legt kort en bondig uit hoe wij willen dat men met elkaar omgaat, zowel intern als extern.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Elgentos

Elke nieuwe medewerker volgt een onboardingsproces waarbij het hoofddoel is onze cultuur over te brengen. Hoe wij met klanten & collega's omgaan, hij wij techniek inzetten en welk doel we willen realiseren voor de klant. Dit gebeurt in de vorm van gesprekken met andere werknemers en het doornemen van een uitgebreid handboek waarin elke facet van het bedrijf wordt besproken. Het handboek behandelt zowel onze processen als de waarden, normen, ideeën en principes die hieraan ten grondslag liggen. De eerste weken krijgt de werknemer een buddy die voor alle vragen aangesproken kan worden.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified