Menu

Great Place To Work-Certified™

Deloitte

World's Best Workplaces™ 2023
Positie 6
Best Workplaces™ Europe 2023 - Multinational
Positie 19
World's Best Workplaces™ 2022
Positie 7
Best Workplaces™ Europe 2022 - Multinational
Positie 15
Best Multinational Workplaces™ 2022
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023

Over deze organisatie

Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met meer dan 7.000 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Wij kunnen dit alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. We streven om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Let’s connect for impact.

Tim Bird
“Zie je een business opportunity die interessant is – voor jou en Deloitte of haar klanten – dan krijg je het vertrouwen en de vrijheid om daar achteraan te gaan.”
Sanne Prins
“Bij Deloitte kun je zijn wie je bent en je kunt de weg kiezen die bij je past.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Deloitte

Op je eerste werkdag schuif je aan bij de Deloitte Introduction Day: een leuke én leerzame dag waarin je samen met andere nieuwe collega's Deloitte leert kennen. Hoe ziet de organisatie eruit? Wat zijn onze kernwaarden en hoe uit zich dat? Je krijgt de mogelijkheid om onze CEO het hemd van het lijf te vragen.

Daarnaast maak je kennis met verschillende interne communities zoals het Cultural Diversity Network, Proud at Deloitte (het initiatief binnen Deloitte dat mensen bij elkaar brengt die affiniteit hebben met LGBTIQ+), Deloitte Women’s Network en het Neurodiversity Network. Na deze dag word je uiteraard niet in het diepe gegooid maar kan je met al je vragen bij je buddy terecht. Op die manier leer je stapsgewijs de organisatie kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified