Flag

Squerist

Branche
Advies/Consultancy
Locatie
Veenendaal
Opgericht in

2005

Aantal medewerkers

97

Website

squerist.nl

Logo-Squerist-Great-Place-to-Work
GPTW-certificeringLinkedIn-metVaandel3

Over deze organisatie

Squerist heeft zich ontwikkeld tot een nichespeler binnen de consultancy markt. Gespecialiseerd in consultancy binnen de vakgebieden Software Testen, Agile en Business Transformation is het hun missie om Squeristers, opdrachtgevers én hun specialisme verder te brengen. Squerist faciliteert, initieert en begeleidt organisaties bij het voldoende wendbaar worden om zo competitief te blijven in een wereld waarin technologie, arbeid en productbeleving steeds sneller veranderen. Squerist is altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn om altijd zichzelf te zijn. Squerist gelooft erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving, de grootste bijdrage leveren.

Squerist-Great-Place-To-Work-Certified
“Ik denk niet dat Squerist haar medewerkers hoeft te overtuigen dat hun werk meer inhoudt dan alleen een baan. Ik denk dat Squeristers dit zelf weten en voelen. Als je alleen maar een baan wilt hoef je niet bij Squerist te zijn. Als je een vette baan wilt waar je samen met een team van enthousiastelingen het verschil wilt maken bij de klant, dan ben je een Squerister”
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
89%
Management is integer en oprecht.
86%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Squerist-Great-Place-To-Work-Certified-3
Squerist-Great-Place-To-Work-Certified-4

Great Place to Work over

Squerist is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Squerist gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Zo scoort de stelling ‘Dit is een vriendelijke werkomgeving’ 96%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Squerist het hoogst op de thema’s Vieren van successen en Werven van nieuwe medewerkers. 

Lees meer

Werken bij

Squeristers zijn Specialisten in Vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Een belangrijk vereiste bij het werven van nieuwe medewerkers is dat zij binnen onze cultuur passen zodat zij zowel intern als extern onze missie voort kunnen zetten. Wat Squerist is wordt namelijk bepaald door de Squeristers, waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien. Het waarborgen van deze cultuur begint bij het aannemen van mensen die de daarvoor benodigde eigenschappen in zich hebben.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Squerist? Ga naar hun vacaturepagina. 

Voor meer informatie kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Media

Magazine Squerist
(pdf | 3.7 MB)