Flag

Tony's Chocolonely

Branche

Chocolade branche

Locatie

Amsterdam

Opgericht in

2005

Aantal medewerkers

76

Website

https://tonyschocolonely.com/nl/nl

Tonys-Chocolonely-logo-Great-Place-to-Work-Certified
Tonys-Chocolonely-Best-Workplace-2019

Over deze organisatie

Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. Tony's Chocolonely wilt namelijk dat iedereen blij wordt van chocolade. Zij willen niet alleen onze eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. Tony's koopt de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust, daar waar de grote choco-giganten ook inkopen en illegale arbeid het meest voorkomt, en werken intensief met ze samen.

Tonys-Chocolonely-Marijntje-2-vierkant

I love Tony’s - the people and the company. For the past 5 years Tony’s has pushed me out of my comfort zone, stimulated me to take risks, make lots of mistakes, and try different things in a very trusting, empowering and positive way. I have had 3 different roles, and feel that the balance between my current capabilities and role were always just right. I am constantly developing, and laughing a lot at the same time. I am very thankful to work here.

Marijntje Stuurman
‘Golden Ambassador’
99%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
99%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
Tonys-Chocolonely-Great-Place-to-Work-Certified-1
Tonys-Chocolonely-Great-Place-to-Work-Certified-4

Great Place to Work over

Tony's Chocolonely is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Met een 100% respons op het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stellingen ‘Ik kan hier mezelf zijn’ en ‘Er is hier een familie-of teamgevoel’ scoren 100%. Ook zijn de medewerkers trots op het werk wat zijn doen en op Tony’s Chocolonely als organisatie. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Tony’s Chocolonely het hoogst op de thema’s Vieren van successen, Bijdragen aan de maatschappij en Inspireren. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort Tony’s opvallend hoog op het criterium Originaliteit. Dagelijkse werkzaamheden weten zij om te zetten tot inspirerende acties zoals hun jaarverslag en de Tony’s FAIR. 

In 2014 behaalde Tony's Chocolonely de nummer 1 positie bij de Best Small Workplaces. Ontdek in deze blog wat de nummer 1 positie de organisatie toen opleverde. 

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Tony's Chocolonely? Ga naar hun vacaturepagina

Media

Culture Audit Tonys Chocolonely
(pdf | 5.2 MB)