Flag

HLB Blömer

Branche

Accountancy

Locatie

Nieuwegein

Aantal medewerkers

89

Website

hlb-blomer.nl

HLB-Blomer-Logo-Great-Place-To-Work-Certified2
HLB Blomer_bekendmaking

Over deze organisatie

HLB Blömer is een accountants- en advieskantoor in de regio Utrecht. Met een team van zo´n 90 betrokken en deskundige specialisten adviseren wij al ruim een eeuw MKB ondernemers. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. audit, accountancy, bedrijfsadvies, IT audit en not-for-profit.

Jeroen Hendriks-1

‘Voor mij is HLB Blömer een GPTW vanwege de saamhorigheid en betrokkenheid van alle collega’s. We staan klaar om elkaar te helpen met opdrachten en het werk. Daarnaast worden ook bijzondere momenten samen uitgebreid gevierd.’

Jeroen Hendriks
Controleleider

100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
99%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
99%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
95%
Ik word behandeld als een volwaardig lid van onze organisatie, ongeacht mijn positie.
HLB Blomer_aanpassing foto bedrijfspand
HLB Blömer HomeRide
HLB-Blomer-Great-Place-To-Work-Certified-6

Great Place to Work Certified

HLB Blömer is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is HLB Blömer gecertificeerd. 

Met een respons van 96% scoren de medewerkers HLB Blömer het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken ' 98%.

Esther van Huizen - Bouwman-1

'Bij HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken bij elkaar te zijn. "Persoonlijk de beste" zijn voor onze collega's en klanten. Plezier in het werk, vernieuwing en het net even anders doen, past bij ons.'

Esther van Huizen
Directeur

Werken bij HLB Blömer

Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van HLB Blömer.
Bij HLB Blömer zijn we ervan overtuigd dat medewerkers die goed in hun vel zitten en plezier in hun werk hebben beter functioneren. Zij hebben meer energie, durven sneller initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral ook prettiger om mee samen te werken: fijne collega’s dus. Werkgeluk is verankerd in onze cultuur.

Wij zijn trots dat we nu door middel van het Great Place To Work certificaat aan nieuwe collega’s nog beter kunnen laten zien wie wij zijn.

Onze cultuur komt in de sollicitatieprocedure ook altijd uitgebreid aan bod.
Plezier in het werk, vernieuwing en het net even anders doen, past bij ons. Wij kennen dan ook geen ingewikkelde sollicitatieprocedure met diverse assessments. We houden van snel schakelen en kennen een persoonlijke en helder sollicitatieproces van 2 gesprekken

Voor de start van jouw 1e werkdag ontvang je van ons een Welkomstpakket via de post en houden we contact met je voor jouw 1e werkdag. Deze eerste dag staat in het teken van kennismaking en introductie. In de ochtend een programma verzorgt door HR en in de middag neemt jouw begeleider het over. Iedereen die bij ons start krijgt een eigen begeleider die je in de eerste periode op weg helpt.

Tijdens de eerste 3 maanden hebben wij een aantal vaste momenten om nieuwe collega’s kennis te laten maken met onze werkprocessen, maar ook persoonlijke kennismaking met directieleden en andere collega’s. HLB Blömer hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en daarom hebben wij een intern coachprogramma. Na 3 tot 6 maanden introduceren wij dit programma bij jou, zodat je met jouw coach doelgericht kan werken aan je eigen ontwikkeling en loopbaan.

Wil je meer weten, ga dan naar onze vacatures.

Joyce van der Kolm

Contactpersoon

Joyce van der Kolm
Manager Recruitment

E-Mail: j.vanderkolm@hlb-blomer.nl