Flag

Werkse!

Branche

Sociale Werkgelegenheid en arbeidsintegratie

Locatie

Delft

Aantal medewerkers

930

Website

werkse.nl

Werkse
Werkse-Great-Place-To-Work-Certified-2

Over deze organisatie

Werkse! is een sociaal werkbedrijf met als motto: iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker. Wij begeleiden jaarlijks meer dan duizend Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Omdat we weten dat een baan het verschil maakt. Soms is het een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Maar meestal gaan we intensief met onze kandidaten aan de slag, met trainingen, gesprekken en een werkervaringsplaats. Zo vergroten we de kans op een duurzame baan. Sommige van onze kandidaten hebben, bijvoorbeeld vanwege een arbeidsbeperking, dagelijkse begeleiding nodig tijdens het werk. Dat kan een reguliere werkgever niet altijd bieden. Voor hen hebben we bij Werkse! passende werkplekken. Met volop werk in groenonderhoud, schoonmaak, assemblage, post, catering, digitalisering en beveiliging. Bij Werkse! werken 930 mensen, waarvan 450 met een Wsw-aanstelling en 66 met een beschut werk indicatie.

Jordi-Arink-Werkse-Great-Place-To-Work-Certified2

"Werkse! is een Great Place to Work omdat iedereen kan meepraten over hoe er met elkaar wordt samengewerkt. Een keer per maand eten we gezamenlijk een gebakje of lekker broodje. Dan bespreken we hoe we gedraaid hebben en wat er beter kanp Iedereen mag verbeterpunten aandragen. We proberen ze allemaal. Zo houden we het gezellig en productief.”

Jordi Arink
Voorman van de afdeling Verpakken
80%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
78%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
77%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
76%
Mensen worden gezien als individuen met een privé-leven. Er is een veilige werkomgeving en een goede werk-privé balans.
Werkse-Great-Place-To-Work-Certified-3
Werkse-Great-Place-To-Work-Certified-4
Werkse-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Werkse! is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Werkse! gecertificeerd.

De medewerkers scoren Werkse! het hoogst op Trots en KameraadschapZo scoort de stelling 'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 84%.

Cor-van-der-Wel-Werkse-Great-Place-To-Work-Certified2

"Werkse! heeft als sociaal werkbedrijf een grote diversiteit aan medewerkers. Die hebben we allemaal meegenomen in het proces om van Werkse! een nog mooier en leuker bedrijf te maken. Fantastisch dat we nu zien dat medewerkers tevreden zijn en zich gewaardeerd voelen."

Cor van der Wel
Directeur

Werken bij

Wij vinden het belangrijk dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt bij Werkse!. Daarom beginnen we met het sturen van een kaart, een week voor de nieuwe medewerker start. Op de eerste dag word je welkom geheten door je nieuwe leidinggevende en collega's. Je krijgt een welkomsttas met onder meer een Werkse!-dopper en een boek over onze geschiedenis. Een buddy leidt je rond door het gebouw en stelt je voor aan collega’s. Ook vertelt hij of zij je over onze missie, kernwaarden en doelstellingen.

In je eerste week word je wegwijs gemaakt in de werkzaamheden en de systemen. Er staan kennismakingsgesprekken en basistrainingen  op de agenda. Na een maand hebben we een formeel moment om terug te kijken op de proeftijd. Daarbij vragen we je expliciet naar ‘verwonderzaken’. Een frisse blik is altijd welkom en waardevol.

Zozan-Werkse-Great-Place-To-Work-Certified2
Contactpersoon
Zozan Kirilmaz
Medewerker HRM

Tel: 06-48511843
E-Mail: zkirilmaz@werkse.nl

Media