Flag

Competence Factory

Branche
Opleidingscentrum
Locatie:

Gevestigd aan het stationsplein 90 in Utrecht bij Space to Create

Opgericht in

2013

Aantal medewerkers

12

Website
Competencefactory.nl
Competence Factory
Competence Factory

Over deze organisatie

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future jobs. In 1990 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2021 zijn we nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Hiermee werken we bij Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd. We organiseren opleidingen, trainingen en events op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden we cursisten voor op hun future jobs. In het traditionele onderwijs blijft creativiteit onderbelicht, terwijl het World Economic Forum dit als één van de belangrijkste skills aanmerkt — voor nu en in de toekomst. Daar dragen we graag een steentje aan bij als het gaat om de ontwikkeling van de professionals van de toekomst. In 2020 zijn we ook uitgeroepen tot de Beste Opleider van het Jaar en daar zijn we natuurlijk ook erg trots op.

“Als opleidingsinstituut stimuleert Competence Factory al haar medewerkers om trainingen te volgen. Persoonlijk vind ik dat een uniek aspect. Ik krijg de kans om mij te ontwikkelen en kan dit vervolgens toepassen in de praktijk. Daarnaast hangt er een fijne sfeer. Of het nu gaat om de vrijdagmiddagborrel of om de dagelijkse plank-sessie, onderling kan iedereen met elkaar overweg. Bovendien heb ik het gevoel dat ik mij altijd mag uitspreken als ik ergens een mening over heb.”

Tess Verkerk
100%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
100%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
100%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
99%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
CompetenceFactory-Locatie-Great-pPlace-To-Work-Certified
CompetenceFactory-Great-Place-To-Work-Certified-1
Competence-Great-Place-To-Work-Certified-4
CompetenceFactory-Great-Place-To-Work-Certified-3
CompetenceFactory-Great-Place-To-Work-Certified-2
CompetenceFactory-GreatPlaceToWork10
CompetenceFactory-GreatPlaceToWork11

Great Place to Work over

Competence Factory is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Competence Factory Great Place To Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers (met een 100% respons) Competence Factory het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. 

Lees meer
René Steuer

“We zijn een creatieve en flexibele organisatie met veel aandacht voor de mens. Zowel het vaste team als de grote groep freelancers en trainers én natuurlijk onze cursisten. We zijn erg op kwaliteit gericht en door ons innovatieve karakter is verandering de enige constante.”

René Steuer
CEO

Werken bij

Wil je deel uitmaken van het team achter één van de leukste en snelst groeiende trainingsinstituten van Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar ervaren, gepassioneerde trainers met een succesvolle praktijk.

Word je uitgenodigd op sollicitatiegesprek? Dan vragen we je een Talentenanalyse in te vullen die je kwaliteiten, competenties en talenten aan het licht brengt. Niet alleen interessant voor ons, maar ook heel interessant voor jou! Het allerbelangrijkste is natuurlijk de wederzijdse klik. Is het een goede match? Grote kans dat jij dan een plekje in het team verovert.

Jouw eerste maand staat in het teken van inwerken en kennismaken. Met alle trainers, freelancers en onze collega’s van zusterbedrijf Space to Create. Voelt het na een maand voor ons allebei nog steeds zo goed als eerst? Dan is je proeftijd voorbij en krijg je veel ruimte voor eigen input, groei en verantwoordelijkheid. We hebben een groot portfolio aan trainingen in verschillende vakgebieden, die jij ook gaat volgen. Om je kennis up to date te houden, of om iets nieuws te leren.

Iedereen die werkt bij Competence Factory is een echte ambassadeur en draagt het merk uit met veel trots en plezier. Jij binnenkort ook? Stuur je CV, website, portfolio en interessante links naar Jaap van Wijk en wie weet ontmoeten we je binnenkort in Utrecht!

Bekijk de vacatures

Contactpersoon

Contactpersoon
Jaap van Wijk


E-Mail: jaap.vanwijk@competencefactory.nl

Media

Opleidingsgids Competence Factory
(pdf | 5.5 MB)