Flag

Ciratum

Branche
Advies/Consultancy
Locatie

Utrecht

Aantal medewerkers
40 
Website

ciratum.nl

CIRATUM-LOGO-groot
Ciratum-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Ciratum heeft als doel het succes te vergroten van organisaties binnen de energie-, water- en telecomsector. Wij streven naar pragmatische en verbindende dienstverlening op het gebied van adviseren, verbeteren, managen én IT.

Desiree-Moonen-Ciratum-Great-Place-to-Work-Certified-
"Tijdens je opdracht werk je aan het succes van de klant, gesteund door je coach sta je aan het roer van je eigen carrière en samen met collega’s vorm je de toekomst van Ciratum. Zo komen we samen verder!"
Desirée Moonen
96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
92%
Management is integer en oprecht.
 
91%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
 
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
Ciratum-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Ciratum is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Ciratum gecertificeerd. 

De medewerkers (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) scoren Ciratum het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 97%. 

Martijn-Ockers-Ciratum-Great-Place-To-Work-Certified
"Werken bij Ciratum betekent direct vertrouwen en vrijheid krijgen om te werken naar eigen inzichten en mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf. Daarin geloof ik dat wat goed is voor onze mensen, goed is voor onze opdrachtgevers en daarmee dus ook goed is voor Ciratum."
Martijn Ockers

Werken bij

Bij Ciratum werken betekent deel uitmaken van een hecht team, in een organisatie waar ‘Leuk en Leerzaam’ hoog in het vaandel staat. Op dag 1 word je door onze directeur ontvangen op ons kantoor in Utrecht. Vervolgens worden ook kennismakingen met andere collega's ingepland.

We zorgen ervoor dat je voorzien wordt van een auto, laptop, telefoon en andere Ciratum-merchandise! Zo kan je carrière als consultant bij Ciratum gaan beginnen.

We starten met een basispakket aan trainingen en cursussen; zo word je intern wegwijs gemaakt in de energie-, water- en telecombranche en behaal je een certificering voor Prince2 en Lean Six Sigma Green Belt. Ondertussen doen wij uiteraard ons uiterste best om een interessante eerste opdracht te vinden. Op de eerstvolgende maandelijkse teambijeenkomst kan je onder het genot van een hapje en drankje nader kennis maken met al je Ciratum-collega's. Tot slot krijg je ook een persoonlijke coach. Dit is een ervaren Ciratum-collega die je wegwijs maakt binnen Ciratum én ons vakgebied.

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Bekijk hier onze vacatures.

Stefan-Snijder-Ciratum-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Stefan Snijder

Recruiter

Tel: +316 333 850 82
E-Mail: Snijder@ciratum.nl

Media