Onze mensen » Great Place to Work Nederland

Ons team

Iedere medewerker van Great Place to Work noemt het gedachtegoed van Great Place to Work als belangrijkste motivatie om bij onze organisatie te werken. Wij geloven namelijk dat mensen centraal stellen in de organisatie en het hebben van een cultuur van vertrouwen cruciaal zijn voor het zijn van een een goede werkgever. Het is onze drive om zoveel mogelijk organisaties te helpen om een Great Place to Work te zijn en te blijven. De organisaties hebben hier baat bij, de mensen hebben hier bij baat bij en uiteindelijk heeft de wereld hier baat bij. 

In Nederland doen wij dit met een team van 13 personen en een pool van trainers die wij kunnen inzetten bij workshops. Great Place to Work heeft nog 51 andere locaties over de gehele wereld. 

In onze klantcases kun je de ervaringen lezen van deelnemende organisaties. Enkele quotes: 

  • "Superfijn contact, flexibele medewerkers en bereid om mee te denken in oplossingen"
  • "Goede ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van zowel de Trust Index© als de Culture Audit©. Zeer gebruiksvriendelijke digitale werkomgeving en het is makkelijk om medewerkers aan de lijn te krijgen. Snelle en effectieve respons bij vragen. Fijn dat er actief meegedacht is bij het formuleren van eigen vragen."
  • "Goede begeleiding van het traject, je kunt met elke vraag terecht, de gemaakte afspraken worden nagekomen, presentaties/analyses van de uitslagen, advies t.a.v. het vervolgtraject"

Onderdeel van het internationale Great Place to Work netwerk

Elk jaar werkt Great Place to Work, vanuit 52 kantoren, samen met ruim 6.000 organisaties die meer dan 12 miljoen medewerkers vertegenwoordigen. Het hoofdkantoor is in San Francisco, USA, en daarnaast werken meer dan 600 mensen vanuit 52 landen Great Place to Work kantoren op basis van een affiliate structuur. Ieder land hanteert hetzelfde model en methodologie om organisaties te helpen ontwikkelen naar goed werkgeverschap. We zijn gevestigd op alle continenten. In Europa zijn we gevestigd in 19 landen. 

Volg ons via de volgende social media kanalen:

Ontmoet de mensen van Great Place to Work Nederland

Mensen vormen de kracht van iedere organisatie. Iedere medewerker heeft voor zichzelf gedefinieerd wat Great Place to Work voor hem/haar betekent. Hieronder staat beschreven wie de persoon is en waarvoor je contact op kunt nemen.

Eva Brandel

Consultant
 

Tel: 06 25 49 47 83

Wie ben je?
Ik ben Eva Brandel, een nieuwsgierige psychologe met het hart op de tong.

Wat doe je?
Als Consultant bij Great Place to Work ben ik in de gelegenheid om met onze klanten in gesprek te gaan over hun reis naar goed werkgeverschap. Het liefst doe ik dit door heel veel vragen te stellen en met een psychologisch brilletje op. Hiermee probeer ik de ander aan het denken te zetten en zijn de uiteindelijke “oplossingen” ook echt iets van de organisatie zelf. Je kunt een ander immers beter leren vissen, dan ‘m iedere avond een vers filetje onder de neus schuiven. Bewustzijn en zelfredzaamheid creëren rondom het thema ‘Werkgeluk’, dat is mijn uiteindelijke doel.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ooit begonnen als stagiair, daarna doorgegroeid tot projectmedewerker en nu werkzaam als consultant: Great Place to Work vormt letterlijk de rode draad door mijn carrière. En natuurlijk niet zomaar! Naast alle ontwikkelingskansen die ik heb gekregen, voel ik me ook nog eens ontzettend thuis bij de mensen die ik mijn collega’s mag noemen. Lief en leed kan hier worden gedeeld, dat gun ik oprecht iedereen. Ik ben daarnaast ontzettend blij dat ik op dagelijkse basis een verdiepingsslag kan maken op de kennis die ik tijdens mijn studie - Arbeid & Gezondheidspsychologie - heb opgedaan.

Het moeten uitleggen waar toch die hippe bedrijfsnaam op slaat en zelfs de flauwe grappen ten gevolge daarvan: Het zal me nooit vervelen. Great Place to Work: spread the word!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je hulp zoekt bij het creëren van een gezonde, veilige en fijne werkomgeving voor je medewerkers, waarin Vertrouwen, Trots en Plezier de boventoon voeren, dan denk ik graag met je mee. Ook als je eigenlijk al heel goed bezig bent en je voornamelijk op zoek bent naar een community om practices mee te delen en inspiratie op te doen, dan sla ik graag de brug voor je. En mocht je nog een goede boekentip hebben, dan hoor ik het uiteraard graag. Hier alvast één voor jou: A man’s search for meaning - Viktor Frankl. Stof tot nadenken!

René Brouwers

Directeur
 

Tel: 06 21 44 86 69

Wie ben je?
Ik ben René Brouwers en een bevlogen duizendpoot.

Wat doe je?
Mijn werk bestaat uit een leuke combinatie van werk als directeur van de Nederlandse vestiging van Great Place to Work, werk als consultant onder andere door het geven van workshops en inspiratiesessies en het onderhouden van de contacten binnen ons wereldwijde netwerk van Great Place to Work-vestigingen. En als mooiste: Zoveel mogelijk in gesprek zijn met klanten over hun ontwikkeling en verandering als organisatie, veelal vanuit hun ambitie een Best Workplace te zijn.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Het feit dat ons gedachtegoed en de manier waarop wij aankijken tegen de wereld van goed werkgeverschap het fundament vormt bij alle organisaties waarmee wij samenwerken, vind ik enorm krachtig en inspirerend. De thema’s Vertrouwen, Trots en Plezier vormen voor mij een sterke basis voor ontwikkeling bij organisaties. Vanuit Great Place to Work betekent dit voor mij dat we echt iets kunnen bijdragen aan de wereld van werkend Nederland. De passie en gedrevenheid van de mensen waarmee ik mag samenwerken om hun doel te bereiken, is heel mooi om te zien, zeker gezien mijn achtergrond in de non-profit sector.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Ik kom graag in gesprek over het creëren van mooie organisaties. Met een kop koffie voor inspiratie of kritische vragen over wie we zijn en wat we doen. Over vraagstukken rondom verandermanagement en organisatieontwikkeling. Ook breng ik organisaties onderling graag met elkaar in contact in het kader van het delen Best Practices en inspiratie. Organisaties kunnen zoveel van elkaar leren. Schroom niet om contact met mij op te nemen, want ik kom graag bij je langs vanuit de overtuiging dat daar hoe dan ook wel iets moois uitkomt.

Wencke Ester-Lorber

Commercieel directeur
 

Tel: 06 53 30 89 25

Wie ben je?
Ik ben Wencke Ester-Lorber, een nieuwsgierige en commerciële rebel met vele muzikale guilty pleasures.

Wat doe je?
Als Commercieel Directeur is mijn ultieme doelstelling om Great Place to Work bij iedere organisatie op de radar te krijgen, en er zo voor te zorgen dat iedereen in Nederland met plezier en vol vertrouwen naar zijn werk gaat. Vanuit mijn commerciële achtergrond wil ik voor elkaar krijgen dat we ook als organisatie kunnen groeien en uiteindelijk heel Nederland kennis laten maken met het gedachtegoed van Great Place to Work. 

Wat betekent Great Place to Work voor jou? 
Great Place to Work biedt mij de omgeving waarin ik mijn passie voor goed werkgeverschap, strategie en commercie kan laten samenkomen. Bovenal geloof ik in de kernwaarden van Great Place to Work waarbij trots, vertrouwen en plezier centraal staan. Great Place to Work biedt mij de omgeving waarin ik 100% mezelf kan zijn en samen met het fantastische team direct een bijdrage kan leveren aan de missie die wij uitdragen.  

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen? 
Sowieso ben ik altijd nieuwsgierig naar eenieders muzikale guilty pleasures en kun je me contacteren als je ervan overtuigd bent dat je een Great Place to Work bent of wilt worden. 

Verder ga ik graag in gesprek met organisaties die het streven naar gepassioneerde medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Ik stel graag kritische vragen over een goed werkgeversbeleid. Ik geloof voor de volle 100% in het delen en inspireren van elkaars verhaal en treed graag op als bruggenbouwer en netwerker om op die manier het Great Place to Work gedachtegoed te verspreiden.

Marieke Hoogenberg

Consultant
 

Tel: 06 41 12 22 89

Wie ben je?
Ik ben Marieke Hoogenberg, een optimistisch gevoelsmens.

Wat doe je?
Recent ben ik gestart als consultant bij Great Place To Work. Ik kijk er enorm naar uit om werkgevers verder te helpen in de (door)ontwikkeling van goed werkgeverschap. Ik hoop een waardevolle bijdrage te kunnen leveren tijdens de verkennende en adviesgesprekken, workshops en presentaties binnen onze dienstverlening. Mijn werk is geslaagd als we écht impact hebben weten te realiseren die daadwerkelijk voelbaar is voor de medewerker én werkgever.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Werkgevers kunnen op een geheel eigen manier, zoveel betekenis geven aan de persoonlijke levens van hun medewerkers. Op een goede werkplek kun je als mens tot bloei kunt komen, versteld staan van je eigen vermogen en eigenwaarde aan kunt ontlenen aan de community waar je onderdeel vanuit maakt. En man, wat kunnen organisaties hier nog veel uithalen. De peilers die centraal staan in het gedachtengoed van Great Place To Work, maken niet alleen organisaties en professionals succesvoller, maar ook alle mensen "als mens" daarbinnen effectiever en authentieker. Omdat Great Place To Work als werkgever (natuurlijk) zelf ook vertrouwen, trots en plezier centraal zet, voel ik de vrijheid en veiligheid om grote uitdagingen aan te gaan. Samen met mijn collega’s wil ik blijven leren en iedere dag een beetje beter worden, simpelweg omdat we onderling het beste van elkaar verlangen. Maar ook omdat we elkaar de ruimte geven om fouten te maken… en lol, want dat relativeert zo lekker.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Uiteenlopend van (wederzijdse) inspiratie, tot praktische inzichten over werkgeverschap, cultuur, leiderschap en veranderprocessen. Veelal aan de hand van onze methodologie. Ik breng ervaring mee als HR-professional in snel veranderende organisaties en vind het super leuk om organisaties op verschillende niveaus vanuit een alomvattend, bedrijfskundig en zeker mensgericht perspectief te benaderen. Heb je mooie best practices die je wil delen? Hiervoor ben ik zeker te porren!

 

Jan van der Wegen

Customer & Employee Experience Specialist
 

Tel: 020 260 06 94

Wie ben je?
Ik ben Jan van der Wegen, een reizende rasoptimist.

Wat doe je?
Bij Great Place to Work ontferm ik mij over de customer en employee experience. Daarbij heb ik een HR-vinger in de pap en speel ik een operationele rol bij onze events die het hele jaar door plaatsvinden.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Volgens de Dalai Lama is ‘het werkelijke doel van het leven het streven naar geluk’. Great Place to Work is voor mij de perfecte plek om bij te dragen aan de missie om werkend Nederland gelukkiger te maken en dat te doen vanuit vertrouwen, trots en plezier. Ik heb gekozen voor Great Place to Work omdat het ook een plek is die mijn persoonlijke waarden deelt. Een omgeving waarin gewerkt wordt in grote vrijheid, vanuit ondernemerschap en steeds het avontuur aan gegaan wordt om dingen beter te maken. Daarbij zijn we een leuke club mensen die vooral veel lol hebben in wat we met elkaar bereiken:)

Waarvoor kunnen mensen contact met je opnemen?
Met alle vragen die betrekking hebben op de customer en/of employee experience kun je bij mij terecht. Heb je zelf een interessante tip, werkwijze of gaaf idee op dit gebied? Dan hoor ik daar graag alles over! Daarbij heb ik vanuit mijn commerciële en opleidingskundige achtergrond een verfrissende kijk op het ontwikkelen van mensen in organisaties. Wil je meer weten? Schroom niet en klim in de telefoon!

Anouk Minnes

Marketingmanager
 

Tel: 06 52 72 64 17

Wie ben je?
Ik ben Anouk Minnes en enthousiast PlayStation’er.

Wat doe je?
In eerste instantie ben ik sinds 2011 Projectmanager en daarmee verantwoordelijk voor de logistiek, uitvoering en begeleiding van de (internationale) onderzoeken die we doen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing van Great Place to Work. Denk hierbij aan het ontwikkelen en tot uitvoer brengen van het strategisch marketingplan, het uitdragen van de positionering van Great Place to Work, contact met mediapartners, PR, sociale media, websitebeheer en het schrijven en vormgeven van content. Tenslotte ben ik verantwoordelijk voor de lijst van Best Workplaces en alle communicatie/marketing en analyses daaromheen. Samen met collega Willemijn organiseer ik tot slot het Best Workplaces event.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work  is voor mij de ultieme plek om uitvoering te geven van waar ik voor sta. Ik heb een achtergrond in Commerciële Economie en Antropologie. Het centraal stellen van de mens om daarmee organisatiesuccessen te behalen, past bij mij. Al vanaf mijn eerste dag hier geloof ik in ons gedachtegoed en nog steeds sta ik daar volledig achter. Great Place to Work is voor mij een plek om me te ontwikkelen, kansen te pakken, initiatief te nemen om onze organisatie te verbeteren en een directe invloed uit te oefenen op dat wat we doen: Het werkende leven van mensen beter te maken.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Voor een heleboel zaken! Enerzijds praktische zaken rondom de uitvoering van onderzoeken, anderzijds rondom publicaties of samenwerkingen over/met Great Place to Work en alle vragen rondom de Lijst van Best Workplaces. Tot slot is Great Place to Work Nederland onderdeel van een groot internationaal organisatienetwerk en kun je bij mij terecht over alle vragen rondom de werkwijze en praktische insteek daarvan.

Barbara Braak

Business Developer & Sales Consultant
 

Tel: 06 15 37 87 93

Wie ben je?
Ik ben Barbara Braak en een enthousiaste wereldreiziger.

Wat doe je?
Als Business Developer ligt mijn focus op het enthousiasmeren van zoveel mogelijk organisaties om een Great Place to Work te blijven of worden. Ik heb dagelijks contact met organisaties die het worden van een Great Place to Work overwegen of denken dit al te zijn en bedenk in samenwerking met mijn collega’s acquisitieplannen om het gedachtegoed van Great Place to Work bij nog meer organisaties onder de aandacht te brengen!

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ons gedachtegoed is iets waar ik voor de volle 100% achtersta, wat mij de mogelijkheid geeft om dit met veel enthousiasme over te brengen op anderen. Het deel uitmaken van een zelfsturende organisatie biedt mij de ruimte om mijn eigen ideeën te opperen en mee te kunnen denken met beslissingen die op heel Great Place to Work van toepassing zijn. Iedereen wordt binnen het team als gelijke behandeld en het is voor mij ontzettend leerzaam om ook dat organisatieperspectief aan te nemen, i.p.v. puur te spreken en handelen als individu. Bovendien vind ik het heel belangrijk dat je met plezier naar je werk toe gaat en tegelijkertijd de ruimte krijgt om je op allerlei vlakken te blijven ontwikkelen. En die gouden combinatie is hier meer dan aanwezig! Door expertise uit te wisselen en elkaar op een positieve manier feedback te geven, kun je samen blijven groeien. Ik heb vertrouwen in onze organisatie, ik ben trots op mijn baan en ik heb plezier met mijn collega's. Kortom: Ik werk in een Great Workplace en dat gun ik iedereen!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je denkt dat ook jouw organisatie een Great Place to Work is, of wanneer je het gevoel hebt dat er nog stappen gezet kunnen worden in de juiste richting, dan ga ik daar graag met je over in gesprek. Samen kunnen we kijken wat Great Place to Work voor jouw organisatie kan betekenen en vertel ik je graag meer over de absolute win-win voor werkgever én werknemer!

Stein van der Weiden

Consultant
 

Tel: 06 21 31 66 61

Wie ben je?
Ik ben Stein van der Weiden en fanatiek kitesurfer.

Wat doe je?
Als Consultant help ik organisaties om het maximale uit hun Great Place to Work-traject te halen, om daarmee de gewenste cultuur te bereiken. Hoe ik dit doe? Door met organisaties samen het hele ontwikkeltraject uit te denken, om vervolgens te helpen bij het interpreteren en duiden van de onderzoeksresultaten, al dan niet in combinatie met een passende workshop. Daarna is het voor mij zaak om ervoor te zorgen dat het niet bij het onderzoek blijft, maar dat er écht een positieve verandering in gang kan worden gezet. Dat doe ik, en daar doe ik het voor!

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work biedt mij de omgeving waarin ik de klant, mezelf en Great Place to Work continu kan ontwikkelen. Ik ben van mening dat die drie aspecten echt nodig zijn om elkaar verder te helpen. Great Place to Work en haar klanten bieden me daarin heel veel ruimte en methodes, begeleiding en handvatten om heel snel te kunnen leren. We geven elkaar hier onderling veel verantwoordelijkheid, waarmee gedreven medewerkers ontstaan die in staat zijn om snel beslissingen kunnen nemen. En dit is nou precies waar we klanten mee helpen: Vertrouwen in plaats van controle.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Je kunt me altijd bellen voor goede, verse koffie. Als je daarnaast nieuwsgierig bent naar wat het resultaat is van goed werkgeverschap en geluk op de werkvloer, of als je in het specifiek wilt weten wat een Great Place to Work-traject in jouw organisatie kan opleveren, dan denk ik graag met je mee!

Yvonne Zuurbier

Finance & digitale content
 

Tel: 06 31 78 48 34

Wie ben je?
Ik ben Yvonne Zuurbier, groot muziek liefhebber en beelddenker.

Wat doe je?
Ik ben verantwoordelijk voor alle interne handelingen rondom Finance. Daarnaast produceer ik binnen de marketing cirkel digitale content wanneer nodig. Onder andere m.b.t. tot ons event en rondom de Best Workplaces . Hiervoor maak ik bijvoorbeeld ook video’s voor onze organisatie en voor Best Workplaces. Tot slot houd ik me ook graag bezig met het behoud van de  sfeer en ontwikkelingen binnen ons zelfsturende team.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Het is voor mij inmiddels een vereiste geworden om te werken voor een organisatie met o.a. een sociale missie. In ons zelfsturende team is een ieders mening van belang en houdt iedereen zich bezig met elkaars welzijn en gesteldheid. De mate van flexibiliteit binnen onze organisatie creëert ook loyaliteit en dat zorgt voor mij voor gevoelens van trots en vertrouwen. In het grotere geheel heb ik het gevoel dat we -d.m.v. van onze onderzoeken en workshops- meewerken aan een betere en prettigere werkmaatschappij. Goed werkgeverschap en organisaties die elkaar kunnen inspireren, daar werk ik graag aan mee. 

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Allereerst natuurlijk voor een goed verhaal! Daarnaast ook de serieuzere zaken, zoals vragen omtrent facturatie en de interne processen van Great Place to Work. Maar natuurlijk ook voor allerlei andere ideeën en tips voor marketing/uitingen in de media/actualiteiten, en over hoe wij als organisatie zelf nog verder naar buiten kunnen treden, om de wereld te laten blijken waarom Great Place to Work zo’n toporganisatie is! 

 

Jolanda Rossel

Projectmanager
 

Tel: 06 15 10 18 94

Wie ben je?
Ik ben Jolanda Rossel en een nieuwsgierige yoga fan.

Wat doe je?
Als Projectmanager ben ik verantwoordelijk voor verschillende zaken rondom de Trust Index onderzoeken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het plannen, prepareren en afronden van de onderzoeken en de rapportages. Het voor de klant zo prettig en optimaal mogelijk laten verlopen van de onderzoeken is voor mij het belangrijkste uitgangspunt! Daarnaast help ik met de creatie van de lijst van de Best Workplaces en ondersteun ik Yvonne met bepaalde zaken rondom Finance, zoals de facturatie.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ik vind het ontzettend tof om met ons team werk te verzetten waarvan we merken dat de het erg wordt gewaardeerd en organisaties daadwerkelijk iets (willen) doen met onze input. En hoe geweldig is het om zoveel mogelijk organisaties, samen met mijn collega’s, te helpen in het verbeteren van het mensgerichte werken? Ik heb het gevoel dat we hier met Great Place to Work een algehele verbetering in teweeg brengen en daarmee het werkgeluk in organisaties helpen vergroten. Daarbij is Great Place to Work voor mij het perfecte voorbeeld van 'Practice what you preach', omdat Vertrouwen, Trots en Plezier overduidelijk centraal staan. Voor mij is het belangrijk om een fijne tijd op het werk te hebben en dit voor anderen ook mogelijk te maken!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Voor vragen rondom planningen, voorbereidingen van rapportages en alle overige vragen die tijdens een onderzoekstraject naar voren kunnen komen, ben ik altijd bereikbaar. En anders zorg ik er wel voor dat je naar de juiste persoon wordt doorverwezen, dus bel/mail vooral!

Nikki Suikers

Consultant
 

Tel: 06 25 31 09 69

Wie ben je?
Ik ben Nikki Suikers, dol op lekker eten, enthousiast en positief.

Wat doe je?
Ik ben Consultant binnen Great Place to Work, wat betekent dat ik veel contact heb met nieuwe, potentiële contacten die met Great Place to Work aan hun organisatie willen bouwen en hen ondersteun bij het lezen van de resultaten en adviseer in de opvolging ervan.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ik kan hier als persoon een bijdrage kan leveren aan het creëren van een betere wereld, waarin in ieder geval in Nederland steeds meer mensen met meer plezier en geluk naar hun werk toe gaan. En precies díe bijdrage is de reden dat ik hier werk. Ik ben destijds heel bewust op zoek gegaan naar een werkgever waar ik met iets relevants aan de slag zou kunnen en dat is hier maximaal aanwezig! Ik vind Great Place to Work als werkgever ontzettend fijn en ook de werkplek zelf met lieve collega’s maakt het een hele prettige beleving. Er is hier veel ruimte voor eenieders inbreng en persoonlijkheid en samen proberen we het beste in elkaar naar boven te brengen. Ik zou ons willen omschrijven als een continu lerende en verbeterende organisatie.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Als je vragen hebt over ons gedachtegoed of geïnteresseerd bent in onderzoek bij Great Place to Work, dan sta ik je graag tewoord. Ook als je daarnaast iets wilt weten over kosten of de reden waarom je eigenlijk een Great Workplace zou willen zijn. Tot slot ga ik ook graag het gesprek met je aan als je een inspirerend verhaal hebt over goed werkgeverschap, we zijn immers nooit uitgeleerd!

Astrid Tempelaar

Projectmanager
 

Tel: 06 46 96 24 34

Wie ben je?
Ik ben Astrid Tempelaar en taalliefhebber.

Wat doe je?
Als Projectmanager is het onder meer mijn verantwoordelijkheid om projecten in goede banen te leiden en rapportages te verzorgen. Ik begeleid klanten met name voorafgaand aan, maar ook tijdens het Trust Index onderzoek. Ook denk ik mee over zaken als de organisatiestructuur, respons, hoe onderwerpen die spelen te verwerken zijn in extra stellingen/open vragen en bied ik technische hulp.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Ik vind het heel bijzonder om onderdeel uit te mogen maken van het team van Great Place to Work Nederland, hoofdzakelijk omdat we met overtuiging ons werk doen. We zetten ons met z’n allen in om de wereld een beetje beter te maken en iets te betekenen voor mensen. Dit doen we door zo veel mogelijk organisaties te helpen een Great Workplace te worden of te blijven, waardoor steeds meer mensen met plezier naar hun werk kunnen gaan. Ik vind het heel mooi om daaraan bij te dragen.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Voor allerlei zaken rondom het Trust Index onderzoek sta ik je graag te woord! Denk hierbij aan vragen over de planning, communicatie rondom het onderzoek, wat er voor nodig is een onderzoek goed voor te bereiden, vragen over de verschillende soorten rapportages die wij kunnen leveren, etc.

Tom Strouken

Consultant
 

Tel: 06 15 25 77 38

Wie ben je?
Ik ben Tom Strouken en ben fervent levensgenieter

Wat doe je?
Vanuit onze missie probeer ik elke dag een steentje bij te dragen aan het vergroten van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. In mijn rol als consultant help ik organisaties als inhoudelijk partner in het traject van goed werkgeverschap. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Culture Audit, de analyse van de organisatiecultuur, en help ik met de innovatie van het prachtige Great Place to Work-product en onze organisatie.

Wat betekent Great Place to Work voor jou?
Great Place to Work betekent veel voor mij. Toen ik in 2016 als projectmedewerker begon, was GPTW de eerste organisatie waar ik werkervaring op kon doen die aansloot bij mijn studie gericht op HR en veranderkunde. Sindsdien heb ik veel kansen gehad om mezelf verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Voor deze kansen ben ik mijn collega’s bij Great Place to work heel dankbaar! Ik ben bij deze organisatie ook tot de conclusie gekomen dat werken in een organisatie waar ik een bijdrage kan leveren aan de gemeenschap, door medewerkers in Nederland met meer vertrouwen, trots en plezier naar het werk te laten gaan, heel belangrijk voor mij is. Great Place to Work doet haar naam voor mij dan ook zeker eer aan!

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?
Voor alle vragen rondom de analyse van de organisatiecultuur, de Culture Audit, kan ik zeker helpen. Daarnaast kan ik vanuit mijn achtergrond in HR, veranderdynamiek en organisatiecultuur helpen om goed werkgeverschap in een breder perspectief te plaatsen. Een keer sparren? Neem gerust contact met mij op!

Ben je benieuwd hoe het is om voor Great Place to Work te werken?

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC