Flag

Adoptify

Branche
IT Consulting
Locatie:

Halfweg

Aantal medewerkers

17

Website

https://adoptify.nl/

Adoptify
Adoptify

Over deze organisatie

Wij zijn hét adviesbureau gespecialiseerd in de ‘New Way of Working’ met Microsoft 365. Wij zorgen voor meetbare productiviteitswinst en slimmer en leuker werken door ‘enable’ en ‘embrace’ van de nieuwe mogelijkheden.

Als meervoudig Microsoft Gold partner heeft de techniek geen geheimen voor ons. Met onze change management specialisatie zetten we de medewerkers centraal en zorgen we dat techniek wordt omarmd. Met PowerPlatform en workflows automatiseren wij veelvoorkomende administratieve handelingen.

Samen maken wij werken met Microsoft 365 meetbaar slimmer, productiever en leuker!

Bart

"Adoptify voelt voor mij als een familie waarbij de onderlinge betrokkenheid erg groot is. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling! Je krijg de kans om uitdagende projecten vorm te geven en jezelf voortdurend te trainen en certificeren. Door de korte lijnen en overzichtelijke structuur weet je altijd waarvoor je bij wie moet zijn. Binnen Adoptify is alles bespreekbaar en kunnen we samen snel keuzes maken en zaken realiseren. Kortom: Adoptify en ik zijn ‘better together’!"

Bart Spruijt
Consultant
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
90%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
88%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
87%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Adoptify
Adoptify

Great Place to Work over

Adoptify is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Adoptify gecertificeerd. 

De medewerkers van Adoptify scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Mensen hier geven om elkaar' 94%. 

Michiel

"Bij Adoptify adviseren wij onze opdrachtgevers over nieuwe manieren van werken. Voor onszelf zijn we ambitieus en ontwikkelen we een #NewWorkOrder met het doel om nu een fijn leven te hebben en later echt iets te vertellen te hebben. Wij balanceren continu de ‘resultaat-balans’ voor opdrachtgever, werknemer en werkgever. We zijn zelfsturend (variabele bonus en kort cyclische HR review), we hebben veel intrinsieke motivatie (de beste willen zijn), we werken met veel autonomie (keuze vrijheid), weinig hiërarchie (klein team met directe lijnen) en veel FUN (samen regelmatig leuke dingen doen)."

Michiel Willemse
Oprichter en directeur

Werken bij

De onboarding tot Adoptifier begint al voor de eerste werkdag! Nieuwe collega's krijgen hun laptop, leaseauto, account en toegang tot ons netwerk ruim voor de startdatum.

Nieuwe collega's starten met een 1ste-100-dagenplan. De eerste werkdag is een gezellige, informele en informatieve ‘joinersdag’ inclusief uitgebreide lunch. Dan start ook het ‘buddy-programma’ van 2 maanden. De buddy is een directe collega die helpt, adviseert en vraagbaak is voor alle mogelijke vragen.


Er is in de eerste 3 maanden minimaal drie keer een bijpraat sessie met het management over onze visie, ambities en cultuur.


Uiteraard is de nieuwe collega direct volwaardig onderdeel van ons team en wordt betrokken in onze projecten en al onze activiteiten zoals weekstarts, weekly social calls en kwartaaldagen.


In ons kwartaal gerichte HR cyclus staat de ambitie van de medewerker centraal en is er een onbeperkt opleidings- en coaching-budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling en certificering.


Kortom bij Adoptify doen we er alles aan nieuwe collega's snel thuis te laten voelen en zich te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures!

Stroosnijder2

Contactpersoon
Jouke Stroosnijder


E-Mail: jouke@adoptify.nl