Flag

elgentos

Branche
Software
Locatie:

Groningen

Aantal medewerkers

18

Website
elgentos.nl/
elgentos
Elgentos_Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

Elgentos is een klein bureau met een grote focus op het bouwen van snelle e-commerceoplossingen. Dit doen wij voornamelijk met Magento 2 en Shopware in combinatie met op Laravel-gebaseerde microservices en React componenten.

Jan-Marten de Boer
"Bij Elgentos word ik aangespoord om mijn beste zelf te zijn. Met vakmannen en constant verbeterende tooling, is focus tijdens het werk en kwaliteit van onze producten altijd een centraal thema. Ik begin werkdagen met plezier, omdat ik mezelf kan zijn, en dat wordt gevierd."

Jan-Marten de Boer
backend developer
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
96%
Afwezigheid van het voortrekken van mensen bij werving of promotie
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
88%
Mensen worden gezien als individuen met een privé-leven. Er is een veilige werkomgeving en een goede werk-privé balans.
Elgentos-Great-Place-To-Work-Certified-2023
Elgentos-Great-Place-To-Work-Certified-4
Elgentos-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work Certified

Elgentos is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is Elgentos Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers (met een 100% respons) Elgentos het hoogst op de eerlijke werkomgeving. Dit thema draait met name om onpartijdigheid en het gevoel dat je volwaardig onderdeel bent van de organisatie. 

Peter Jaap Blaakmeer
"Bij elgentos staat de focus op de persoon en de techniek hoog in het vaandel. Een veelgebruikte credo bij ons is 'bedrijven werken niet met bedrijven, maar mensen werken met mensen'. Dit legt kort en bondig uit hoe wij willen dat men met elkaar omgaat, zowel intern als extern."

Peter Jaap Blaakmeer
CTO

Werken bij Elgentos

Elke nieuwe medewerker volgt een onboardingsproces waarbij het hoofddoel is onze cultuur over te brengen. Hoe wij met klanten & collega's omgaan, hij wij techniek inzetten en welk doel we willen realiseren voor de klant. Dit gebeurt in de vorm van gesprekken met andere werknemers en het doornemen van een uitgebreid handboek waarin elke facet van het bedrijf wordt besproken. Het handboek behandelt zowel onze processen als de waarden, normen, ideeën en principes die hieraan ten grondslag liggen. De eerste weken krijgt de werknemer een buddy die voor alle vragen aangesproken kan worden.

Ontdek de vacatures bij Elgentos. 

Peter Jaap Blaakmeer

Contactpersoon
Peter Jaap Blaakmeer
E-Mail: peterjaap@elgentos.nl