Flag

PKF Wallast

Branche
Accountancy
Locatie:

Delft

Aantal medewerkers

237

Website
Pkfwallast.nl/
PKF Wallast
PKF-Wallast-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

PKF Wallast bestaat meer dan 60 jaar! Daar zijn we met 237 collega’s trots op. Onze organisatie richt zich op belastingadvies, accountancy, juridisch advies, valuation services, BTW, Loonheffing IT Audit en Risk Management vanuit vier vestigingen in Nederland: Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden.
Stefaan Rodts

“Als ik aan PKF Wallast denk, dan denk ik aan geweldige collega’s, prachtige cliënten waar we het verschil voor willen maken, ondernemerschap, authenticiteit en jezelf kunnen zijn, nogmaals geweldige collega’s, kwaliteit, trots, passie, vertrouwen, kameraadschap en 1 grote PKF Wallast familie.”

Stefaan Rodts
CEO PKF Wallast
96%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
96%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
95%
Ik krijg hier de middelen aangeboden om mijn werk te doen
94%
Ik kan hier mezelf zijn.
PKF-Wallast-Great-Place-To-Work-Certified-3
PKF Wallast_Great Place to Work Certified-1
PKF-Wallast-Great-Place-To-Work-Certified-5
PKF-Wallast-Great-Place-To-Work-Certified-7
PKF Wallast_Great Place to Work Certified_2

Great Place to Work Certified

PKF Wallast is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de tweede keer is PKF Wallast Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers PKF Wallast het hoogst op het thema Kameraadschap.

PKF Wallast is het eerste accountantskantoor in Nederland dat erkend is als Great Place to Work. Accountancy Vanmorgen schreef hier een artikel over. 

Lees meer
Idalina-Warmerdam-Manager-Audit-PKF-Wallast-Great-Place-To-Work-Certified

“Bij PKF Wallast ben je geen nummer. De persoonlijke aandacht en focus op mijn ontwikkeling, zorgt ervoor dat ik volledig mezelf kan zijn en de beste versie van mezelf kan worden.“

Idalina Warmerdam
Manager Audit PKF Wallast

Werken bij PKF Wallast

Wij willen graag dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt bij ons. We zijn ‘van start af aan’ in gesprek: voldoet het werk, de samenwerking en onze organisatie aan de verwachting en kan de nieuwe collega de weg goed vinden binnen onze organisatie.

Qua entree op de eerste werkdag is er een praktisch programma op de vestiging en lunch met de buddy. Het buddy-systeem helpt een nieuwe collega’s met het ‘landen’ in onze organisatie. In de middag wordt mogelijk centraal een introductie verzorgd door het bestuur, ICT en HR en uitleg gegeven over wie aanspreekpunten zijn binnen onze organisatie en waar praktische informatie online is te vinden. Met alle nieuwkomers in de afgelopen maanden gaan we de eerste ervaringen delen en ter afsluiting met het management naar het plaatselijk café waar we borrelen en eten met als doel elkaar nog beter te leren kennen.

Wij erkennen dat persoonlijkheden, talenten en ambities verschillend zijn. Wij worden niet gedreven door onderlinge competitie maar door één ieders bijdrage aan de kwaliteit, integriteit en continuïteit van onze dienstverlening. Zo kan het tempo in ontwikkeling verschillend zijn door persoonlijke competenties, ambities en keuzes in de persoonlijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld studie, eigen tijd, gezinsleven. Weet dat een duurzame werkrelatie bij ons voorop staat. Wij geloven dat één ieder het verschil maakt en wij waarderen individuele verschillen en overeenkomsten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures

Tim van Pelt

Contactpersoon
Tim van Pelt


Tel: 06 12 36 98 29
E-Mail: tim.van.pelt@pkfwallast.nl