Flag

Softline Solutions

Branche

IT

Locatie
Nieuwegein
Opgericht in

Lorem ipsum dolor

Aantal medewerkers

35

Website

softline-solutions.nl/

Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certifiedd
Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

Softline Solutions is Europa's onafhankelijke, internationale & meest toonaangevende Software & IT Asset Management expert in de markt en creëert transparantie in software assets, waardoor organisaties in staat zijn om “Compliance, Control & Cost savings” te realiseren.

Jolanda-van-Dijk-Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified
“Softline Solutions is een ‘Great Place to Work’ omdat er, ondanks dat het een commercieel bedrijf is, ruimte en aandacht is voor de medewerkers, zowel werk-gerelateerd als persoonlijk. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maakt van Softline Solutions een goede werkgever.”
Jolanda van Dijk
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
97%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
 
Softline-Solutions-is-a-Great-Place-to-Work-large3
Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified-6
Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified-8
Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified-7

Great Place to Work over

Softline Solutions is Great Place to Work Certified!  

Wat medewerkers het meest waarderen aan het werken bij Softline Solutions? De onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Meteen te zien door de hoge score op de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’: maar liefst 100%!

Lees meer
Dennis-Montanje-Managing-Director-Softline-Solutions-Northern-Europe.
“De afgelopen anderhalf jaar is voor iedereen een uitdagende periode geweest, zowel zakelijk als privé. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat wij ons ook gedurende deze periode waarbij elk teamlid 100% thuisgewerkt heeft, wederom een "Great Place to Work" mogen noemen en wij voor het tweede jaar op rij gecertificeerd zijn! De uitdaging waar we nu gezamenlijk voor staan, is het definiëren van het nieuwe normaal. Een nieuwe balans tussen thuiswerken, werken op kantoor en op locatie bij klanten, waarbij we vasthouden aan onze bedrijfscultuur en waarden.”
Dennis Montanje

Werken bij

Wij vinden het erg belangrijk dat je je als nieuwe collega welkom voelt binnen onze organisatie en in een warm bad terecht komt. Het proces van verwelkomen begint direct na ondertekening van je arbeidsovereenkomst. We nemen je dan namelijk direct mee in een voorstelrondje binnen de organisatie.

Op je eerste werkdag ontvang je een welkomstpakket met daarin belangrijke zaken om goed van start te gaan zoals o.a. een toegangs-tag voor kantoor, laptop, smartphone, notitieboekje, pen en dopper. De laptop is door onze IT-collega’s voorbereid, zodat je een vliegende start kan maken.

Na het openen van je mailbox staat er een mail klaar van je leidinggevende met een uitgebreid welkomstprogramma. Dit programma vangt aan met een gesprek met onze Managing Director, Dennis, gevolgd door introducties met alle “bloedgroepen” binnen onze organisatie. Van marketing tot sales, van business tot technisch consultants en van human resources tot operations. Hierbij zal de nadruk uiteraard liggen op de werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren. Naast de introducties zal je starten met de benodigde trainingen en uitgebreide kennisoverdracht ten behoeve van de uitvoering van je nieuwe functie. Tussen al de formele introducties en kennisoverdracht door, vinden er koffie- en lunchpauzes plaats waarin je uitgebreid de ruimte krijgt om alle nieuwe collega’s op persoonlijk niveau te leren kennen.

Bekijk de vacatures!

Patrick-Mesman-Softline-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Patrick Mesman

HR Manager

E-Mail: Patrick.Mesman@softline-group.com

Media