Flag

Adeptiv

Branche
Marketing
Locatie
Den Bosch en Utrecht
Aantal medewerkers
150
Website

adeptiv.nl

adeptiv2
Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Het is onze missie om als groep toonaangevend te zijn als het gaat om digitale customer journey marketing. Door in elke fase van de customer journey precies de juiste expertise in te zetten. Elk label (Yourzine, Searchresult en Kernel) speelt hierin een belangrijke rol. Met als doel: optimale groei van de customer base en de customer value voor onze opdrachtgevers.

Jacco-Hermus-Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified
 
"Na 9 jaar word ik inhoudelijk nog steeds uitgedaagd. We werken voor toffe klanten in verschillende branches en elke klant kent zijn eigen uitdagingen. Daarnaast is Adeptiv een mooie club met veel gedreven collega’s die mij inspireren. Mijn collega’s zijn ambitieus en leergierig en ik leer daar nog steeds van. Het is echt ‘work hard, play hard’! Vrienden zeggen wel eens dat ik veel geluk heb met zo’n werkgever. Ik vergeet daar wel eens bij stil te staan. We zijn echt een unieke partij en daar ben ik dan ook erg trots op."
Jacco Hermus
SEO specialist & Adeptiv ambassadeur
 
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
81%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified-2
Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Adeptiv is door ons gecertificeerd als Great Place To Work Certified!

Wat medewerkers het meest waarderen aan het werken bij Adeptiv? De onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Meteen te zien door de hoge score op de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken’: maar liefst 97%!

Een goede employee experience zorgt voor een succesvollere organisatie. In het werkgeversbeleid van Adeptiv scoren de thema’s Vieren van successen, Zorgen voor een goede werk/privé-balans en Inspireren het hoogst. 

Lees meer
Sabine-Bijleveld-Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified
"Bij Adeptiv is er geen politiek. Er is ruimte voor iedereen, je mag zijn wie je bent. Onze mensen zijn ons kapitaal, zij leveren de diensten, zij zijn de experts. In de samenwerking met klanten is het belangrijk dat we kwaliteit leveren én dat het klikt op persoonlijk niveau. Want we gaan voor langdurige partnerships. Zo hebben we een constante stroom van mooie projecten en opdrachten en kunnen we met dedicated client teams werken."
Sabine Bijleveld
CEO Adeptiv

Werken bij

We gaan een duurzame relatie aan met onze medewerkers. Dat begint met een warm welkom al voor de eerste werkdag. We zorgen dat onze nieuwe collega wordt opgevangen door de Teammanager en er een inwerkprogramma is. De gekozen laptop is in orde, zodat je meteen aan de slag kunt. We maken naambordjes en op je bureau ligt een Adeptiv notitieboekje met pen. Er staat ook een snoeppot klaar. Die werkt goed als ijsbreker. Collega’s komen even kletsen en een snoepje bietsen. Je krijgt een eigen mok met je naam erop en de recruiter komt op je eerste werkdag even gedag zeggen. Want het is altijd fijn om een bekend gezicht te zien.

Voor een zachte landing heb je in ons team een buddy. We plannen kennismakingsgesprekken met collega’s en we vragen je om een mailtje @all te sturen waarin je vertelt wie je bent; of je van sporten houdt of liever een potje gaat gamen. Zo knopen andere collega’s nog makkelijker een gesprek met je aan. HR maakt je wegwijs door het intranet van Adeptiv. Je ziet dan ook hoe je kunt deelnemen aan de Adeptiv Academy, het vitaliteitsprogramma en andere activiteiten. In het onboarding-programma zit een welkomstlunch met de directie. Sabine vertelt dan over de missie, visie en waarden van Adeptiv. In de eerste maand plant HR af en toe een gesprek met je in. Om te toetsen of je goed bent geland, en of we de verwachtingen uit de sollicitatieprocedure hebben waar gemaakt.

Ontdek de vacatures bij Adeptiv!

Manon-Berben-Recruiter-Adeptiv-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Manon Berben

Recruiter

E-Mail: m.berben@adeptiv.nl

Media