Flag

MB-ALL

Branche

Overheid

Locatie
Utrecht
Opgericht in

Lorem ipsum dolor

Aantal medewerkers

194

Website

mball.nl

MB-ALL-Great-Place-To-Work-Certified-logo
MB-All-Great-Place-to-Work-Certified-1 (1)

Over deze organisatie

MB-ALL mag zich voor de 2e keer op rij een Great Place to Work noemen!

Werken bij MB-ALL betekent dat je onderdeel bent van een grote familie. Een plek waar jij je zelf kan zijn en een sterk gevoel van onderlinge verbondenheid voelbaar is. Wij hebben oog voor elkaar, helpen elkaar, zien wat nodig is of wat gedaan moet worden en zetten er samen onze schouders onder. Om deze schouders vervolgens ook te gebruiken anderen te laten groeien, en zichzelf te doen overstijgen. Zodat wij met elkaar iedere dag een bijdrage leveren aan een veilig en leefbaar Nederland.

In 2020 hebben we voor de 1e keer mee mogen doen aan het onderzoek. We behaalden toen de certificering met een rapport cijfer van een 7,8. Dit jaar, in 2021, overstijgen we dat rapportcijfer met een 8,2!

Een waanzinnig mooie score die laat zien dat MB-ALL als werkgever, met aandacht voor onze medewerkers, zich nog meer ontwikkeld heeft. Het nu komende jaar zullen we dat weer doen. En zullen we onze ‘powers’ omzetten naar ‘super powers’. Hierbij blijft persoonlijke ontwikkeling centraal staan, want als jij beter wordt, dan wordt MB-ALL dat ook. Zo gaan we o.a. aan de slag met Leiderschap. Wat niet direct gaat over leider zijn voor of over een ander, maar veel meer over wie ben ik? En wat wil ik bereiken en waar schuilt mijn kracht? We spreken dan ook over Persoonlijk Leiderschap. Om vervolgens het leiderschap als organisatie vanuit dat oogpunt breder te trekken en zodoende onszelf verder te kunnen ontwikkelen.

Marie-Jose-MB-ALL-Great-Place-To-Work-Certified
"Voor mij is MB-ALL een gptw omdat er op kantoor een hele leuke sfeer hangt waar je heel veel energie van krijgt en er altijd rekening wordt gehouden met iedereen persoonlijk"
Marie José
Senior Recruiter
91%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
 
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
89%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
89%
Ik kan hier mezelf zijn.
 
MB-All-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

MB-ALL is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is MB-ALL gecertificeerd. 

Bij MB-ALL scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt' 91%.

Petra

Wat ons inspireert

“Ik heb het echt goed naar mijn zin. Ik werk met een groep collega’s waarvan de neuzen dezelfde kant op staan. Dat is erg prettig.” Als het aan Peter ligt, werkt hij de komende jaren nog bij MB-ALL. Hij is blij met zijn contract voor onbepaalde tijd en de arbeidsvoorwaarden. “Ik ben nu 55 jaar en heb wat ik zoek. Ik werk bij MB-ALL voor de gemeente A’dam. Dat is een goede combinatie.” Het hele verhaal lezen? Bekijk de website!
Peter de Labije (BOA in Amsterdam West)

"MB-ALL is voor mij een GPTW, omdat MB-ALL mensen laat groeien door te kijken naar hun talenten en drijfveren en medewerkers daar zoveel mogelijk op in te zetten. Doordat je vrijheid krijgt in hoe je de dingen doet en je vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid kan bijdragen aan de organisatiedoelen."
Petra (Business Manager Talent Center)

Lees meer
Renske-MB-ALL-Great-Place-To-Work-Certified
"MB-ALL zien groeien en ontwikkelen is het leukste wat er is! Bij ons is er volop ruimte voor ondernemen. Werken bij MB-ALL betekent dat jij je eigen draai kan geven aan jouw functie. We omarmen nieuwe ideeën, gaan samen de mogelijkheden onderzoeken en borgen wat (al) goed werkt. Met oog voor resultaat, groei en jouw ambities."
Renske Rijnja
HR Manager

Werken bij

Je eerste dag bij MB-ALL! Als je bij ons op kantoor of in een Juridische functie komt werken, dan word je allereerst ontvangen met een bosje bloemen op je nieuw werkplek. Onze collega Angela neemt je mee door de eerste opstart fase, je ontvangt je laptop en telefoon en onder het genot van een kopje koffie vertellen we je het verhaal van MB-ALL. Ben je een beetje bijgekomen en gesetteld? Dan zal een directe collega het van Angela overnemen en krijg je nog een rondleiding door het pand en wordt je warm welkom geheten door onze collega's. We zorgen er voor dat op de 1e dag, en de dagen die volgen, dat je verschillende ontmoetingsafspraken hebt met collega's. Zodat jij de eerste week rustig kennis kan maken met alles wat MB-ALL doet.

Je eerste dag als BOA bij MB-ALL! Dat betekent een start bij één van onze opdrachtgevers. Op voorhand hebben wij jou al gekoppeld aan een team coördinator. Het uniform heb je inmiddels ontvangen en alle belanrgrijke documentatie is je per mail toegestuurd. Een dag beginnen met een bakkie koffie of thee, is altijd een goed idee! Dus onder het genot van dit koffie moment, wordt de planning van de dag met jou en het team van collega Handhavers doorgenomen. Jouw aanspreekpunt binnen MB-ALL zal diezelfde dag nog even telefonisch contact met je zoeken om te horen hoe alles is gegaan. En heb je tussendoor nog vragen, dan staan wij altijd voor je klaar.

Voor alle boa en juridische detacheringsfuncties hebben wij een compleet Recruitment team. Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij MB-ALL? bekijk dan snel onze vacatures!

MB-All-Great-Place-to-Work-Certified-3

Contactpersoon
Team Recruitment

Media

Great Place To Work MB ALL
(pdf | 223 KB)

Culture Audit MB ALL 1 DEF 2020
(pdf | 1.5 MB)