Flag

The Onemeeting Company

Branche
Hospitality/Zakelijke dienstverlening
Locatie
Amersfoort
Aantal medewerkers
45
Website
Theonemeetingcompany.com/
TOMC-Logo-Coral-HR
TS-20220328-GreatPlaceToWork-195

Over deze organisatie

The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en het moederbedrijf van Onemeeting.com en Onemeeting Services. Onemeeting.com is een innovatieve en duurzame intermediair in de meetingbranche. Onemeeting Services helpt organisaties in de Meeting & Hospitality branche met management en hospitality services. Het is onze missie om locaties en organisaties met meetingcapaciteit te ondersteunen in het verhogen van hun kwaliteit, duurzaamheid en rendement. The Onemeeting Company is Klimaatneutraal, ISO27001 gecertificeerd en een Great Place to Work. One of a Kindest is de naam van het unieke cultuurprogramma van de organisatie. Warme, (h)echte verbindingen met medewerkers, klanten en relaties staat centraal in alle activiteiten. The Onemeeting Company investeert fors in de ontwikkeling van een ‘warme bedrijfscultuur’ als basis voor warme, duurzame relaties met alle stakeholders.
Rogier-Adelaar-Regardz-Great-Place-To-WOrk-Certified

"Onemeeting.com is voor mij een geweldige plek om te mogen werken! In de afgelopen 8 jaar ben ik binnen Onemeeting.com doorgegroeid van een ietwat verlegen stagiair tot zelfverzekerde Growth & Corporate UX Manager. Ik ben er van overtuigd dat dit niet mogelijk was geweest zonder de warme en inspirerende werkomgeving waar ik continu ben gestimuleerd om mijzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen kon proberen. Naast het harde werken is er binnen Onemeeting.com enorm veel ruimte voor humor en gezelligheid. Dit zorgt ervoor dat ik de perfecte balans ervaar tussen werk en plezier."

Rogier Adelaar, Growth & Corporate UX Manager Onemeeting.com

99%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
 
 
 
98%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
97%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
 
 
96%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team.
 
 
Regardz-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work Certified

The Onemeeting Company is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is The Onemeeting Company gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het Kameraadschap. Zo scoort de stelling 'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%. 

Lees het persbericht dat The Onemeeting Company schreef over hun certificering. Vraag ook het whitepaper "7 succesfactoren van een 9+ bedrijfscultuur" aan!

Luc Bruin-1

”Alleen warmte verbindt, kou nooit. Dat is de essentie van ons bijzondere cultuurprogramma. In deze coole, digitale tijden geloven we in de kracht van ‘zachte vaardigheden’. Hard werken staat bij ons synoniem voor hart werken. We geloven dat alles draait om mensen en de menselijke verbinding. One of a Kindest is onze ‘cultuurkachel’ waarmee we ons familiebedrijf blijven opwarmen en onze medewerkers zich als een vis in het water laten voelen. Dat verlangt onder andere benaderbaarheid en eerlijk en ethisch handelen van directie en management. Een 100% score op deze stellingen bekrachtigt onze visie dat leiderschap en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn."

Luc van Bussel, CEO van The Onemeeting Company


Werken bij The Onemeeting Company

Een hartelijk, warm welkom!

Nieuwe collega’s ontvangen hun arbeidsovereenkomst in een feestelijke envelop met strik en confetti, omdat we het een feestje vinden dat zij voor ons hebben gekozen! We nodigen hen vervolgens uit voor het Teken Moment om de arbeidsovereenkomst te komen tekenen met hun directeur, waarbij we ook meteen de Reistas overhandigen, met allerlei leuke en nuttige informatie. Ook vragen we de collega een Vertel eens formulier in te vullen, met diverse leuke, persoonlijke weetjes, die we naast het persoonlijke memo ( het Witte Rook Moment) delen met collega's om de nieuwe collega aan hen voor te stellen. Voorafgaand aan de eerste werkdag ontvangt de nieuwe medewerker een Buddykaart op zijn huisadres, waarin zijn Buddy zich voorstelt en laat weten hoe laat en waar hij de nieuwe collega ontvangt op zijn eerste dag. De nieuwe collega wordt altijd persoonlijk naar ons kantoor begeleid. Na een uitgebreide rondleiding vangt de Inwerk Periode aan. Een tweede Confettimoment mag hierbij niet ontbreken om de nieuwe collega nogmaals te laten weten dat we blij zijn met zijn komst. Tijdens de eerste weken vinden er persoonlijke kennismakingsgesprekken plaats met medewerkers van alle afdelingen, zodat de medewerker weet wie zijn nieuwe collega's zijn en hierdoor bovendien de drempel om bij elkaar binnen te lopen verlaagt. Ook nodigen we de nieuwe collega natuurlijk uit voor onze maandelijkse kantoorborrel en voor de maandelijkse One Meet & Lunch bijeenkomst. De eerste maand wordt afgesloten met het Jij Blij, Wij Blij Moment, het einde proeftijd gesprek waarin we vooral benieuwd zijn naar de medewerker zijn bevindingen. Voelt hij zich als een vis in het water?

Jertske Coral
Contactpersoon
Jertske van Voorthuizen
Manager HR & Cultuur


Tel: 088 - 209 00 12
E-Mail: jertske.vanvoorthuizen@theonemeetingcompany.com