Flag

Fortezza

Branche
IT Consulting
Locatie
Den Haag
Opgericht in

2008

Aantal medewerkers

68

Website
https://fortezza-groep.nl/
Fortezza-Great-Place-to-Work-Certified
Fortezza-Great-Place-to-Work-Certified-1 (1)

Over deze organisatie

Fortezza is een ambitieus IT-bedrijf met vijf business units die ieder een eigen dienst aanbieden: Cybersecurity, Data, IT, Software en Consulting. Onze overkoepelende bedrijfscultuur is de bindende factor van de verschillende units, die ieder zelfstandig opereren. Fortezza laat organisaties én hun medewerkers succesvol groeien door strategie te vertalen naar de implementatie en adoptie van relevante IT-oplossingen.

Jorden-VerwerFortezza-Great-Place-to-Work-Certified-1

“Fortezza is voor mij een Great Place to Work omdat ik mij bij Fortezza echt thuis voel. De mensen hier om mij heen, daar hoor ik bij. Het grootste deel van de tijd ben je je werk aan het doen en gaat alles goed. Soms gebeurt er iets bijzonders en dan komt het er echt op aan dat je je gesteund voelt. Op die momenten heb ik veel aan Fortezza, zowel als werkgever als aan mijn collega’s. Daarom vind ik Fortezza een Great Place to Work.”

Jorden Verwer
Software Developer
94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
88%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
84%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
Fortezza-Great-Place-To-Work-Certified-4
Fortezza-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Fortezza is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Fortezza voor het tweede jaar op rij gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 95%.

 

Lees meer
Mark-van-der-Snel-Fortezza-Great-Place-to-Work-Certified-1

“Great Place to Work betekent voor Fortezza dat we eigenlijk continu werken aan het verbeteren van Fortezza als werkgever. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich direct welkom voelen. Daarom hebben we een uitgebreid onboardingsprogramma ontwikkeld. Hiermee maken we ze wegwijs in de organisatie en leren ze collega’s kennen. Daarbij is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ambities. Iedereen staat hier voor elkaar klaar, waardoor we nieuwe mensen een warm welkom kunnen geven.”

Mark van der Snel
CEO Fortezza Groep

Werken bij

Een nieuwe baan is een moment om te vieren. Daarom begint werken bij ons gelijk met een champagne momentje! Bij het ondertekenen van je contract krijg je van ons een fles bubbels. Tekenen doen we graag bij ons op kantoor, want dan kun je gelijk al kennismaken met je nieuwe collega's. Daarna hoor je bij Team Fortezza. Wij nodigen je vervolgens uit voor onze activiteiten, meet-ups, kennissessies, uitjes, etc, zodat je voor je eerste werkdag al deel kan nemen. Wij gaan dan voor jou aan de slag met je inwerkprogramma, een buddy voor je uitzoeken, je werkplek klaarmaken en de nodige hardware bestellen, zodat alles klaarligt voor jou. 

Op je eerste werkdag mag je rustig opstarten. We verwachten je pas om 10 uur bij ons op kantoor. Vaak start je samen met andere nieuwe Fortezzianen. We starten de ochtend met een kopje koffie en een rondleiding door kantoor. Na de rondleiding geven we de nieuwe collega’s een introductiepresentatie en kun je alle vragen stellen die je hebt. Op je werkplek liggen alle spullen voor je klaar om snel aan de slag te gaan, inclusief een Fortezza Dopper en Bamboek. Voor de eerste week en soms ook nog weken daarna zijn er al verschillende afspraken en kennismakingen in de agenda van de nieuwe medewerker gepland. Ook heeft elke Fortezziaan toegang tot een eigen onboarding planbord. Dit is een online planbord voor de eerste twee maanden, met allerlei opdrachten en afspraken voor de eerste periode. Een vast onderdeel in de eerste week is de New Hires lunch met onze directeur Mark van der Snel. Mark neemt de nieuwe medewerkers mee uit lunchen in een restaurant in de buurt om kennis te maken en te vertellen over Fortezza. Na twee maanden wordt de onboarding afgesloten met een einde -onboarding gesprek, waar je vooraf digitaal een evaluatie voor invult. Ook kun je een grappige quiz maken om de kennis over je nieuwe collega's te testen.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Fortezza? Bekijk de vacatures

Jillian-van-der-KraatsFortezza-Great-Place-to-Work-Certified-1

Contactpersoon
Jillian van der Kraats

Recruitment Marketeer

Tel: 06-25149715
E-Mail: j.vanderkraats@fortezza-groep.nl

Media