Flag

The Hup

Branche

Professionele dienstverlening

Locatie:

Utrecht & Amsterdam

Opgericht in

2007

Aantal medewerkers

130

Website

thehup.nl

The-Hup-Logo-Great-Place-To-Work-Certified
The-Hup-Best-Workplace

Over deze organisatie

Met plezier naar je werk gaan. The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals, bestaande uit diverse bedrijfsonderdelen die allemaal vanuit dezelfde basis zijn ontstaan: De overtuiging dat je van je werk blij moet worden! Dit geldt voor iedereen die bij ons werkt, maar zeker ook voor de klanten, opdrachtgevers en stakeholders met wie we werken. Mensen die plezier hebben in hun werk presteren beter en zorgen voor een betere oplossing en geven een beter advies. Kortom, een blije klant. Wij houden van ondernemen en daarom zijn in de loop der jaren diverse bedrijven ontstaan binnen The Hup: Solid Professionals, De Nederlandse Farmaceutische Support, Instituut voor Vitaal Ondernemen, Amsterdam Data Collective, Bachus B.V..

Inge-Brouwer-Great-Place-to-Work-Certified-Solid-Professionals

"The Hup was alles waar ik na mijn carrièreswitch naar op zoek was. Er is veel aandacht voor alle medewerkers, er heerst een huiselijke, betrokken en persoonlijke sfeer, er is veel ruimte voor eigen inbreng en daarnaast zijn we heel goed in het vieren van successen.”

Inge Brouwer
Marketeer
94%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
93%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
91%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
Best-Workplace-Solid-Professionals
Slideshow2-solid-professionals
Slideshow3-solid-professionals
The-Hup-Great-Place-To-Work-Certified-2
The-Hup-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

The Hup is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is The Hup gecertificeerd. 

De medewerkers scoren The Hup het hoogst op Kameraadschap. Zo scoren de stellingen ‘Mensen hier geven om elkaar' en 'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%.

Judy-Rotering-Talent-Manager-Solid-Professionals

''Al 4,5 jaar werk ik met veel plezier bij The Hup. Voor mij is The Hup een Great Place To Work en een tweede thuis. Wat ik heb geleerd is om hoe dan ook te kijken naar wat ikzelf kon doen om het voor mezelf en de andere een Great Place To Work te maken. Én als ik deze mini Culture Audit bekijk zijn er ontzettend veel mooie initiatieven geweest. Positiviteit, jezelf helpen, maar vooral ook af en toe wat extra aandacht voor de ander."

Judy Rotering
Talentmanager

Werken bij

Van werk moet je blij worden

Met plezier naar je werk gaan. En ook nog blij thuiskomen. Wij weten als geen ander hoe essentieel dat is. Het valt alleen nog niet altijd mee om dat dagelijks voor elkaar te krijgen. Want om bezig te zijn met werk waar jij écht voldoening uit haalt, daarvoor moet je in de eerste plaats natuurlijk op de juiste plek zitten. En kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen.

Een plek waar je gehoord en gezien wordt, uitdaagt en uitgedaagd wordt. En waar je kunt samenwerken in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en successen viert. Waar je trots bent op jezelf, je collega’s en het resultaat dat je neerzet voor klanten. En dan ook nog bij een organisatie, die maatschappelijk haar steentje bijdraagt én die denkt aan je gezondheid.

Topwerkgever

Topwerkgever willen zijn én blijven is onze wens. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers. Het zit in onze cultuur om te zorgen voor de mens om ons heen; dat zijn in eerste plaats alle collega’s van The Hup. Als zij blij worden van hun werk, komen zij met meer energie naar kantoor en daar groeien we als onderneming alleen maar van! Dat zit in successen vieren, feedback geven, persoonlijke ontwikkeling en samen staan voor hetzelfde doel en daar elke dag een beetje beter in willen worden.

Vitaliteit

Voor The Hup betekent vitaliteit: Goed voor jezelf zorgen! In de breedste zin van het woord. Van voeding en beweging tot je sterke en zwakke punten ontdekken. Op die manier goed voor je lijf en geest te kunnen zorgen. We hebben vitaliteitscoaches in dienst die bij onze gym in de tuin twee keer per week (digitale) bootcamps verzorgen. Daarnaast kan je (digitaal) bij ze terecht voor op maat gemaakt advies over jouw wensen wat betreft voeding en beweging. Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers vitaal en met plezier naar hun werk gaan. Want dan kan je pas écht verschil maken!

Ben je benieuwd naar de vacatures bij The Hup? Neem een kijkje bij hun vacatures. 

Rosa-The-Hup-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Rosa Vroegindeweij
Corporate Recruiter

E-Mail: rosavroegindeweij@thehup.nl

Media