Yellowstar » Great Place to Work Nederland

Yellowstar

Branche
IT
Locatie:
Barendrecht
Opgericht in
2009
Aantal medewerkers
63
Website
             
Over deze organisatie
Yellowstar is een softwarebedrijf, opgericht in 2009 om logistieke processen voorspelbaar, transparant en zelfs leuk te maken. Het optimaliseren van de Supply Chain is een ongoing proces om voorop te blijven lopen op de concurrentie. Yellowstar is begonnen met het idee dat het anders kan én moet binnen de logistieke automatisering: niet meer het verkopen van grote pakketten met een lange implementatietijd maar to-the-point oplossingen die zich kenmerken door een hoge ROI en korte implementatietijd via de Scrum-methodiek.

Great Place to Work over

Yellowstar is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Yellowstar gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 97%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Yellowstar het hoogst op de thema Vieren van successen en Zorgen - Ondersteunen bij speciale gebeurtenissen. 

Werken bij

Ontdek de actuele vacatures bij Yellowstar!

Follow Yellowstar

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC