Macaw » Great Place to Work Nederland

Macaw

Branche
IT
Locatie:
Hoofddorp
Opgericht in
1994
Aantal medewerkers
249
             
Over deze organisatie
We love challenges. Dat is het motto van Macaw. Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende digitale oplossingen vanuit de kantoren in Nederland, Litouwen en Duitsland.

Great Place to Work over

Macaw is vanuit Great Place to Work getoetst op de mening van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie én op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid.

De medewerkers scoren het hoogst op een eerlijke werkomgeving en dan met name op een eerlijke behandeling ongeacht positie in de organisatie of kenmerken zoals geslacht of leeftijd. Ook hoe mensen op hun gemak worden gesteld als zij komen werken bij Macaw wordt hoog gescoord.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Macaw het hoogst op de thema het vinden van een goede werk-privé balans onder andere met het 20-20 Energy program onder de noemer “met meer energie naar huis gaan, dan waarmee je op werk kwam”. Op basis van de criteria waarmee het werkgeversbeleid wordt geëvalueerd scoren zij het hoogst op toegankelijkheid ofwel dat het initiatieven en programma’s voor iedereen toegankelijk zijn.

Macaw is een van de eerste organisaties die erkend is als Great Place to Work Certified. In een interview met MT gaven zij hun belangrijkste tips.

 

Follow Macaw

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC