Events » Great Place to Work Nederland

Voorgaande events

22 november 2018

Summum
Luisteren, zo doe je dat

Hoe wordt in organisaties naar elkaar geluisterd? Is de tijd tussen spreken en luisteren, met name bij het management, in balans? En hoe kunnen organisaties ‘beter luisteren’ naar een hoger niveau brengen? Tijdens het summum doen wij verslag van de bevindingen, geven we tips en adviezen. Ook delen we kennis en hele goede verhalen uit de praktijk. Hierdoor kan jij ‘luisteren in je organisatie’ straks nog beter vormgeven.

Op donderdag 20 september zullen de Noorderlinkdagen plaats gaan vinden in Leeuwarden. Een dag die bijdraagt aan meer werkgeluk in Noord-Nederland. Great Place to Work zal een interactieve sessie met als thema Vertrouwen - de sleutel tot werkgeluk verzorgen. 

Ben je benieuwd hoe je een sterke Culture Audit kunt schrijven en hoe je het meest optimale uit de Culture Audit kunt halen voor je interne- en externe communicatie? #1 Best Multinational Workplaces Atlassian vertelt op 13 september hun ervaringen met de Culture Audit. Tevens deelt een Great Place to Work consultant praktische tips. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC