Contact » Great Place to Work Nederland

Contact

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen ontwikkelen naar het zijn van een Great Place to Work? Heb je meer informatie nodig over onze erkenningslabels? Of heb je een andere vraag?

Vul hieronder in het contactformulier je gegevens en je vraag in. Je kunt ons ook bellen via 020 260 06 94 of mailen naar NL_Info@greatplacetowork.com

Ook hebben wij een livechat waarin je direct je vragen kunt stellen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste publicaties en events? Volg ons via LinkedIn of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Great Place to Work Nederland
Wibautstraat 137-D
1097 DN Amsterdam

 Vul hieronder het contactformulier in

 

Organisatie:

Optie

 

Opmerking/vraag: 

Inschrijven nieuwsbrief:


Met het invullen van het contactformulier geef ik toestemming aan Great Place to Work® om mijn gegevens te verwerken, op een manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Routebeschrijving

Great Place to Work
Wibautstraat 137-D
1097 DN Amsterdam

Kom je met de trein?

Great Place to Work is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons kantoor ligt op loopafstand van Amsterdam Amstel Station. Loop bij de hoofduitgang van het station rechtdoor, steek het Prins Bernhardplein diagonaal over en je vindt de ingang aan de rechterkant van de straat naast een kantoor van Vodafone. Bij aankomst op de Wibautstraat 137-D, loop je door de schuifdeuren en kun je ons vinden bij de G op de intercom. Wij doen vervolgens graag de deur voor je open.

Kom je met de auto?

In de buurt van ons kantoor zijn verschillende parkeermogelijkheden. De dichtstbijzijnde parkeergarage is die van ParkBee Hotel Casa Amsterdam (ma-vrij, €4 per uur, za-zo, €2 per uur). Je vindt de garage gemakkelijk door naar Stephensonstraat 36 te navigeren. Parkeren kan met de ParkMobile app, maar je kunt ook een parkeerkaart trekken (de parkeerautomaat staat in de lobby van het hotel). Vanaf hier is ons kantoor nog ongeveer 3 minuten lopen. 

Mocht je de weg kwijt zijn of andere vragen hebben, twijfel niet en bel naar 020-2600694.

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC