Contact » Great Place to Work Nederland

Neem contact met ons op

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen ontwikkelen naar het zijn van een Great Place to Work? Heb je meer informatie nodig over onze erkenningslabels? Of heb je een andere vraag?

Vul hieronder in het contactformulier je gegevens en je vraag in. Voor meer informatie staat ook onze brochure onderaan deze pagina. 

Telefoon: 020 260 06 94
E-mail: NL_Info@greatplacetowork.com

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste publicaties en events? Volg ons via LinkedIn of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Great Place to Work Nederland
Wibautstraat 137-D
1097 DN Amsterdam

 Vul hieronder het contactformulier in

 

Organisatie:

Optie

 

Opmerking/vraag: 

Inschrijven nieuwsbrief:


Met het invullen van het contactformulier geef ik toestemming aan Great Place to Work® om mijn gegevens te verwerken, op een manier zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

 

Great Place to Work helpt organisaties in hun ontwikkeling naar het zijn van een goede werkgever. Wat is ons gedachtegoed? Wat levert goed werkgeverschap jouw organisatie op? Wat meten wij in onze twee onderzoeken en wanneer wordt een organisatie erkend als Great Place to Work Certified? Ontdek antwoorden op deze, en vele andere, vragen in deze interactieve brochure. Het is tevens mogelijk de brochure op fullscreen te openen. 

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC