Menu

Great Place To Work-Certified™

Yellowstar

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2018 - Oktober 2019

Over deze organisatie

Yellowstar is onderdeel van de ICT Group. Sinds onze oprichting in 2009 zijn wij op een gezonde manier snel gegroeid. Met tegenwoordig meer dan 85 enthousiaste ‘Stars’ opereren wij vanuit kantoren in Nederland en Duitsland én bij onze opdrachtgevers. In al onze oplossingen staat ketensamenwerking centraal. Voor ons is dat dé sleutel voor het real-time stroomlijnen van supply chains en het 24/7 optimaal functioneren van operationele logistieke systemen. Via onze agile/scrum projectaanpak werken wij stap voor stap samen met de klant naar het afgesproken einddoel. Het resultaat voor zijn operatie: bewezen meer efficiency, betere dienstverlening, lagere kosten, hogere omzetten en minder verspilling, wat tegelijkertijd zorgt voor een kleinere CO2-voetafdruk.

Marcel Bakker, CFO
“De uitkomsten geven aan dat iedereen het goed naar de zin heeft bij Yellowstar en wij elkaar enorm vertrouwen. De corona-beperkingen hebben hierop nauwelijks negatieve invloed gehad. Great Place to Work is voor ons een belangrijk instrument voor het sturen op goed werkgeverschap en daarmee voor het binden van medewerkers aan onze organisatie. Veel meer dan de arbeidsvoorwaarden zijn vertrouwen in de mensen met wie je werkt, trots op je baan en plezier met collega’s essentiële kwaliteiten die je als bedrijf primair aantrekkelijk maken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified