Menu

Great Place To Work-Certified™

Werkis

Best Medium Workplaces™ 2023
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
September 2021 - September 2022

Over deze organisatie

Werkis / verder met werk is arbeidsmarktspecialist in Midden- en Noord-Nederland. Met 9 verschillende locaties ontzorgen wij onze klanten op gebied van arbeidsbemiddeling en HR-vraagstukken. PEC Zwolle Werkt maakt ook onderdeel uit van Werkis. Bij Werkis geloven wij dat ieder mens het verdient om werk te doen wat bij hem past. Samen met ruim 60 collega's werken we iedere dag aan deze missie en streven we hierbij naar een optimale klanttevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze collega's zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en werken iedere dag aan hun persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Wessel van Dijk, Commercieel Directeur
“Wij vinden dat ieder mens het verdient om passend werk te doen. De ambitie die wij als Werkis hebben om te sturen op klanttevredenheid en mensen te ontwikkelen heeft geresulteerd in een sterke groei en uitbreiding van ons bedrijf. Deze groei wordt gedragen door onze collega’s, die met eigen initiatief en motivatie op een inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen. Uiteindelijk zijn het onze mensen die zich willen ontwikkelen en het verschil maken. Binnen een cultuur met een positief kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Onder andere met het Great Place to Work-traject willen wij binnen de groei onze cultuur waarborgen en met het jaarlijks terugkerend proces middels reflectie blijvend richting geven aan het verder verbeteren van onze organisatie.”
Roos Mijnheer, Accountmanager
“Werkis is voor mij een Great Place to Work omdat er veel aandacht wordt besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ambities. Tijdens mijn loopbaan bij Werkis heb ik al veel opleidingen en trainingen mogen volgen die hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling als Accountmanager. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al snel succesvol was in mijn werk en ik steeds weer nieuwe uitdagingen vind in mijn functie. Ik werk nauw samen met mijn collega’s op de vestiging. Resultaten behalen we samen als team en daarom worden de successen ook samen gevierd!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Werkis

Your career starts here! Dat is de belofte die wij je doen wanneer je bij Werkis aan de slag gaat. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal en hier wordt op veel verschillende manieren invulling aangegeven. De eerste fase staat uiteraard in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's. Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen. Houd jij van een uitdagende werkomgeving met daarbinnen veel aandacht voor elkaar en voor persoonlijke groei? Dan is Werkis de ideale werkplek voor jou!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified