Menu

Great Place To Work-Certified™

Talent&Pro

Best Large Workplaces™ 2019
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Large Workplaces™ 2018
Positie 4
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 19
Best Large & Multinational Workplaces™ 2008
Positie 10
Beste Werkgevers 2007
Positie 7
Beste Werkgevers 2006
Positie 7
Beste Werkgevers 2005
Positie 11
Beste Werkgevers 2004
Positie 11

Over deze organisatie

Talent&Pro richt zich op detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Denk aan het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen & levenmarkt. Binnen deze sectoren werken ruim 1.000 interim-specialisten in functies variërend van operationeel tot strategisch. De hoogopgeleide medewerkers van Talent&Pro werken dagelijks aan een efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen voor hun klanten, en daarmee aan de resultaten van deze financiële dienstverleners. Talent&Pro is gehuisvest in Utrecht.

Joline Trompenaars, Trainee Pensioen & Leven
“De sfeer bij Talent&Pro vind ik echt top. Het is altijd leuk om collega’s uit het traineeship weer te zien en zowel de inhoudelijke avonden als de gezellige uitjes zijn voor mij van toegevoegde waarde.”
Arnout van den Top, Teamlead
“Inmiddels ben ik vier jaar bij Talent&Pro werkzaam en heb ik op verschillende vlakken werkervaring opgedaan. Van een administratieve startersopdracht tot een meer technische rol en die van projectmanager. Mooie stappen die ervoor hebben gezorgd dat ik ben gevraagd voor de rol van teamlead op een afdeling waarbij ik zelf ook kennis heb van de werkzaamheden. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik blijf leren en ontwikkelen, en een stuk meer verantwoordelijkheden heb.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Talent&Pro

Een nieuwe baan is altijd spannend, vooral voor de starters die bij Talent&Pro aan hun eerste baan beginnen. Daarom willen wij dat onze nieuwe collega’s een goede start maken. Dat begint ‘inhouse’, waar ze ons 100 dagen onboardingprogramma doorlopen. De eerste acht dagen vinden achter elkaar plaats bij ons op kantoor en bestaat uit een kennismaking, Wft-Basis training én examen, bootcamp, DISC training, het maken van een filmpje, training Effectief Communiceren en pannenkoeken bakken voor het hele kantoor. Daarna spreiden de trainees voorzichtig hun vleugels, maar zorgen we regelmatig voor terugkommomenten. Na 100 dagen kunnen we met trots zeggen dat onze nieuwe collega’s echt ‘onboard’ zijn.

Het onboardingprogramma is vol met plezier en gericht op de beginstappen in de ontwikkeling van onze starters. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s onze cultuur goed leren kennen, zich onderdeel gaan voelen en ambassadeur worden van Talent&Pro.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified