Menu

Great Place To Work-Certified™

Studio HENK

Great Place To Work™ Certified
Augustus 2022 - Augustus 2023

Over deze organisatie

Wij zijn een bewust Nederlands designmerk dat mooie en functionele meubels maakt die een leven lang mee gaan. Wij geloven in de kracht van elke werknemer om te groeien als bedrijf. We werken met z’n allen naar het doel en de visie van Studio HENK toe en voelen ons op deze weg met elkaar verbonden. Wanneer wij als bedrijf een mooie prestatie hebben neergezet, voel je de saamhorigheid tussen de verschillende afdelingen. Successen worden gevierd en er is ruimte voor plezier en gezelligheid!

Flo, Social Media Coördinator
“Werken bij bedrijf dat streeft naar het maken van een positieve impact, is voor mij heel waardevol! Het is heel fijn om omringd te zijn door een groep hele getalenteerde en creatieve mensen, dat maakt het werken aan projecten ontzettend leerzaam en uitdagend. Continu met elkaar nieuwe dingen bedenken en uitvoeren, met heel veel passie, is wat voor mij Studio HENK zo leuk maakt!”
Shannon, Back Office Manager
“Inmiddels ben ik met veel plezier vier jaar werkzaam bij Studio HENK en heb ik het bedrijf een mooie groei zien doormaken. Ondanks deze groei is de fijne en gemoedelijke werksfeer binnen het bedrijf hetzelfde gebleven. Het is een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, waar je wordt gezien, waar er naar je wordt geluisterd, maar vooral ook een plek waar jij jezelf kan en mag zijn!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Studio HENK

Studio HENK is een toonaangevend meubelbedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle ontwerpen. Als nieuw lid van het team is een goede onboarding bij Studio HENK essentieel om je snel op je gemak te voelen en een effectieve bijdrage te kunnen leveren aan onze missie: het creëren van een zero-waste meubelindustrie. Gelukkig is Studio HENK zich hiervan bewust en zorgen wij ervoor dat jij je snel bij ons “thuis” voelt en je verbonden voelt met Studio HENK en collega’s!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified