Menu

Great Place To Work-Certified™

Springbok Agency

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Juli 2020 - Juli 2021

Over deze organisatie

Springbok is een snelgroeiend internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok gelooft in een duurzame toekomst. Wij brengen waarde met een doel. Met creativiteit en technologie. Wij geloven dat merken de kracht hebben onze samenleving positief te beïnvloeden en het is ons doel deze merken te ondersteunen in de transitie. Help ons impact maken en sluit je aan bij Springbok Agency!

Janne van den Broek, Advertising Specialist
“Springbok staat voor mij voor Groeien, Enthousiasme, Gedrevenheid, Kameraadschap en Passie voor het vak. Ik ben tijdens mijn afstudeerstage bij Springbok terecht gekomen en vervolgens doorgegroeid naar de rol van Advertising Specialist. Ons team bundelt enthousiasme met creativiteit en werkt iedere dag hard om het ultieme resultaat voor onze klanten te behalen. Met natuurlijk de nodige dosis gezelligheid! Naast het werken aan gave en toonaangevende projecten krijg je binnen springbok ook de tijd om je eigen kennis en kunde verder te blijven ontwikkelen, wat ik als enorm waardevol beschouw.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Springbok Agency

We gaan een duurzame relatie aan met onze medewerkers. Dat betekent dat wij op verschillende momenten, in de onboardingfase maar uiteraard ook daarna, zorgen dat onze collega's zich welkom en gewaardeerd voelen. Dat begint bijvoorbeeld al voor de 1e werkdag, met een leuk handgeschreven kaartje omdat we uit kijken naar je komst.

Op je eerste werkdag word je door de Teammanager ontvangen, ligt er een leuk goodiepakket klaar op je bureau en maak je kennis met je team. Er is een gedegen inwerkprogramma, zodat je precies weet waar je in de eerste weken zoet mee bent. Zo neemt elke nieuwe collega deel aan de "Springbok fundamental sessies" zodat je een goed beeld krijgt bij de gehele Springbok organisatie. Voor een zachte landing heb je in je team een buddy. Een collega die, naast je Teammanager, het eerste aanspreekpunt is bij (inhoudelijke) vragen. HR checkt in de eerste week ook bij je in. Zo staat er altijd iemand voor je klaar!

Middels een aantal informatieve wekelijkse mailtjes maakt HR je in de eerste maand wegwijs door het intranet van Springbok Agency. Je ziet dan ook hoe je kunt deelnemen aan de Springbok Academy, het vitaliteitsprogramma en andere activiteiten.Ook voegen we je toe aan de Springbok NL groepswhatsapp. In deze app houden we elkaar op de hoogte van verjaardagen, heuglijke feitjes, viermomenten, success bij klanten of het winnen van pitches. Na de eerste maand vul je een enquête in omdat we erg benieuwd zijn naar jouw beleving bij het gehele proces. Van solliciteren tot starten. Zo kunnen wij continu ons proces verbeteren. Ben je je proeftijd door? Dan kun je rekenen op de enige echte Springbok hoodie!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified