Menu

Great Place To Work-Certified™

Solventa

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Best Small Workplaces™ 2020
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019

Over deze organisatie

De missie van Solventa is het verbinden van doelen, mensen, middelen, organisaties en netwerken door de slimme en praktische inzet van onze architectuurkennis. Dit doen onze architecten vanuit een onafhankelijke positie, vanuit een brede praktijkervaring en met kennis van de meest actuele organisatorische en technologische ontwikkelingen.

Jules de Ruijter, Partner
“Bij Solventa staat de ontwikkeling en ondersteuning van collega’s bij de uitvoering van hun werkzaamheden centraal. Dit hebben we bereikt door in ons organogram de collega letterlijk in het midden te plaatsen en alle onze activiteiten rond de collega’s vorm te geven. Dit met als ultieme doel de ambities van onze klanten te realiseren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Solventa

Iedere nieuwe collega doorloopt eenzelfde introductieprogramma. Dit introductieprogramma heeft als doel een nieuwe collega zo snel als mogelijk zich thuis te laten voelen binnen de cultuur van Solventa.

Voor de start: Het introductieprogramma vangt al aan voor de daadwerkelijke startdatum. Een nieuwe collega wordt direct na ondertekening van de arbeidsovereenkomst uitgenodigd voor kennissessies en eventueel voor het partnerweekend.

De eerste dag: Op de eerste werkdag nemen we het boekje ‘Mijn eerste dag bij Solventa’ door. Aan de hand van dit document maakt de nieuwe collega kennis met de organisatie Solventa, de missie, visie, kernwaarden, systemen, procedures, etc.

De eerste maand: In de eerste maand van het dienstverband adviseren we de nieuwe collega op bezoek te gaan bij collega’s in het werkveld. Op deze manier leert de collega de andere collega’s goed kennen. In de tussentijd onderzoeken de business managers samen met de nieuwe collega welke opdrachten het beste aansluiten bij de wensen en capaciteiten van de collega. Ook gaan we in de eerste maand aan de slag met het ‘persoonlijk plan’. 

 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified