Menu

Great Place To Work-Certified™

PKF Wallast

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023
Great Place To Work™ Certified
September 2021 - September 2022
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021

Over deze organisatie

PKF Wallast bestaat meer dan 60 jaar! Daar zijn we met 237 collega’s trots op. Onze organisatie richt zich op belastingadvies, accountancy, juridisch advies, valuation services, BTW, Loonheffing IT Audit en Risk Management vanuit vier vestigingen in Nederland: Amsterdam, Delft, Rotterdam en Woerden.

Idalina Warmerdam, Manager Audit
“Bij PKF Wallast ben je geen nummer. De persoonlijke aandacht en focus op mijn ontwikkeling, zorgt ervoor dat ik volledig mezelf kan zijn en de beste versie van mezelf kan worden.”
Stefaan Rodts, CEO
“Als ik aan PKF Wallast denk, dan denk ik aan geweldige collega’s, prachtige cliënten waar we het verschil voor willen maken, ondernemerschap, authenticiteit en jezelf kunnen zijn, nogmaals geweldige collega’s, kwaliteit, trots, passie, vertrouwen, kameraadschap en 1 grote PKF Wallast familie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij PKF Wallast

Wij willen graag dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt bij ons. We zijn ‘van start af aan’ in gesprek: voldoet het werk, de samenwerking en onze organisatie aan de verwachting en kan de nieuwe collega de weg goed vinden binnen onze organisatie.

Qua entree op de eerste werkdag is er een praktisch programma op de vestiging en lunch met de buddy. Het buddy-systeem helpt een nieuwe collega’s met het ‘landen’ in onze organisatie. In de middag wordt mogelijk centraal een introductie verzorgd door het bestuur, ICT en HR en uitleg gegeven over wie aanspreekpunten zijn binnen onze organisatie en waar praktische informatie online is te vinden. Met alle nieuwkomers in de afgelopen maanden gaan we de eerste ervaringen delen en ter afsluiting met het management naar het plaatselijk café waar we borrelen en eten met als doel elkaar nog beter te leren kennen.

Wij erkennen dat persoonlijkheden, talenten en ambities verschillend zijn. Wij worden niet gedreven door onderlinge competitie maar door één ieders bijdrage aan de kwaliteit, integriteit en continuïteit van onze dienstverlening. Zo kan het tempo in ontwikkeling verschillend zijn door persoonlijke competenties, ambities en keuzes in de persoonlijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld studie, eigen tijd, gezinsleven. Weet dat een duurzame werkrelatie bij ons voorop staat. Wij geloven dat één ieder het verschil maakt en wij waarderen individuele verschillen en overeenkomsten.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified