Menu

Great Place To Work-Certified™

PauwR

Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 3
Best Small Workplaces™ 2018
Positie 3

Over deze organisatie

PauwR helpt organisaties om succesvol de transformatie te maken naar digitaal adverteren. Dit resulteert in minder verspilling van mediabudget en betere resultaten van hun campagnes. Aan de hand van het See-Think-Do-Care consumer journey model stelt PauwR samen met haar klanten een mediaplan op en speelt hierna tevens een centrale rol in de uitvoer en continue optimalisatie daarvan. PauwR is werkzaam in een breed scala aan branches, waaronder e-commerce en het onderwijs. De organisatie is gehuisvest in Amsterdam en Tilburg en bestaat uit 25 gekwalificeerde digital marketeers met elk hun eigen specialisme.

Thomas Pelkmans, Senior Digital Marketeer
“Wat PauwR voor mij een echte Great Place to Work maakt is de combinatie tussen sfeer en kwaliteit. Ja we hebben een familiaire sfeer waar collega's ook vrienden zijn. Maar tegelijkertijd ligt de lat hoog. We willen ons allemaal doorontwikkelen en het beste resultaat nastreven. In allebei deze punten ondersteunt PauwR ons optimaal!”
Pieter Voogt, Managing Director
“Trots, plezier en vertrouwen. Hoe geweldig is het als die elementen aanwezig zijn in je organisatie. En dan blijkt uit onderzoek ook nog eens dat die zelfs in die mate aanwezig zijn, dat dat goed is voor een uitverkiezing tot Great Place to Work. Sinds onze eerste deelname aan Great Place to Work (en eigenlijk daarvoor al) werken we met z'n allen niet alleen IN het bedrijf, maar ook AAN het bedrijf. En de energie die dat met zich meebrengt zorgt voor ons allemaal voor net dat stukje extra ... tja ... PauwR.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij PauwR

Energiek, jong en een no-nonsense mentaliteit. Herken jij jezelf hierin en heb je affiniteit met de digitale marketingbranche? Dikke kans dat je dan bij PauwR aan het goede adres bent. Bij PauwR zijn ze ervan overtuigd dat medewerkers de ruimte geven zich te ontwikkelen dé weg is naar succes. Niet voor niets mogen medewerkers maar liefst 25% van hun tijd in hun eigen ontwikkeling steken, wat zeker in deze branche als zeer bijzonder mag worden beschouwd! Ook lopen medewerkers van PauwR allemaal een dag stage bij een van hun klanten, waarbij de dag volledig in het teken van de klant staat. Op het gebied van mentale- en fysieke gezondheid hebben ze bij PauwR ook veel geregeld, waaronder de wekelijkse PauwR Fitness 2.0 waarbij niet alleen de conditie, maar ook de onderlinge banden van collega's worden gesterkt.

Contact
Lonneke Tebbe
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified