Menu

Great Place To Work-Certified™

Mixit

Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023

Over deze organisatie

'De medewerker centraal’ bij de digitale werkplek is waar Mixit elke dag mee bezig is. We geloven dat dit alleen succesvol is wanneer je de juiste vertaalslag maakt van mens naar technologie, mensen continu helpt in het veranderproces en heel goed meet wat het resultaat is. We zijn trots als dit leidt tot meer blije medewerkers, bij de klant en bij ons.

Sarah Kraanen, Digital Workplace consultant
“Bij Mixit staan mijn collega’s altijd voor me klaar om samen successen te behalen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker aandacht voor elkaar. De mens centraal zetten doen we niet alleen bij klanten, ook binnen Mixit is dit een belangrijk uitgangspunt.”
Arjan Nataraj, Algemeen Directeur
“Onze visie is 'het centraal zetten van medewerkers in organisaties is de norm'. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Vandaar dat wij onze eigen medewerkers dusdanig willen ondersteunen dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen als professional en als mens. Great Place to Work helpt daar enorm bij.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Mixit

Ons onboardingsproces start al voordat de nieuwe medewerker bij Mixit haar eerste werkdag heeft. Na de diverse sollicitatiegesprekken is er contact met HR om de gang van zaken binnen Mixit toe te lichten. De eerste werkdag wordt de nieuwe medewerker ontvangen door HR en haar People Lead. Er is een aantal kennismakingsgesprekken ingepland, een verrassing staat klaar en we lunchen met collega’s. Zo kan onze nieuwe collega meteen veel mensen ontmoeten.

Voor elke nieuwe medewerker is er een digitaal onboardingsproces, zodat er altijd van tevoren bekend is wat er allemaal verwacht wordt. In dit proces wordt de medewerker stap voor stap meegenomen in alle facetten binnen Mixit. Verder is er een ontwikkelprogramma per functie waar de nieuwe medewerker direct kennis mee kan maken. Ook staan er opdrachten in het onboardingsprogramma om op een leuke manier de werkwijze eigen te maken. Alles bij elkaar dus een leuk en afwisselend programma!

Mocht je hier meer over willen weten kun je altijd contact opnemen met Tessa, via tessa@mixit.nl

Contact
Tessa van der Linden
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified