Menu

Great Place To Work-Certified™

Medtronic

Beste Werkgevers 2007
Positie 25
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 16
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 18
Best Large & Multinational Workplaces™ 2015
Positie 9
Best Large & Multinational Workplaces™ 2014
Positie 14
Best Large & Multinational Workplaces™ 2013
Positie 15
Best Large & Multinational Workplaces™ 2012
Positie 22
Best Large & Multinational Workplaces™ 2011
Positie 21
Best Large & Multinational Workplaces™ 2010
Positie 20
Best Large & Multinational Workplaces™ 2008
Positie 25

Over deze organisatie

Medtronic is gespecialiseerd in medische techologie. De organisatie biedt innovatieve producten, therapieën en diensten om haar missie, om pijn van patienten te verlichten, de gezondheid te verbeteren en de levensverwachting te vergroten, te realiseren. Door deze missie weet Medtronic jaarlijks het leven van 62 miljoen mensen te verbeteren.

 

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Medtronic

Wanneer een nieuwe medewerker start bij Medtronic wordt er een onboarding plan opgesteld door de betreffende leidinggevende. Er zijn een aantal elementen die een leidinggevende meeneemt in het onboarding plan: enerzijds is dit “pre-arrival” met een aantal praktische zaken die geregeld moeten worden(technologie, maar ook communicatie), vervolgens een onderdeel dat zich focust op de eerste 2 weken, en tot slot de periode erna tot 12 maanden in dienst.

Daarnaast zijn er een aantal ‘standaard’ onboarding elementen waar de nieuwe medewerker voor wordt aangemeld. Zo hebben wij een keer per maand een New Employee Welcome (NEW) dag. Ook zijn er diverse e-Learning trainingen die de betreffende medewerker dient te volgen om meer te leren over Medtronic en wat we doen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified