Menu

Great Place To Work-Certified™

Maxilia

Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022

Over deze organisatie

Maxilia is een online groothandel in gepersonaliseerde promotieartikelen met webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Wat ons kenmerkt is onze ondernemende cultuur, waarin we samen gaan voor het beste resultaat en een tevreden klant. En dat vieren we graag.

 

Denise Aarnink
“Vijf landen als één grote familie aan het werk in een goed georganiseerde chaos. Dé perfecte omschrijving voor deze jonge, energieke en vooral ambitieuze organisatie. Bij Maxilia is niets teveel gevraagd en is er kans je te ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ga dan ook iedere dag met enorm veel plezier naar m’n werk. Als extra bonus de jaarlijkse Maxilia tripjes en de zomerse vrijdagmiddagborrels met het mooie uitzicht op de Rijn.”
Vincent de Wit
“Bij Maxilia werk je samen; je hebt de vrijheid en mogelijkheid om mee te werken aan groei. Gezelligheid en teamverband in één. Er is veel aandacht voor mensen, hun individuele groei en kansen om onderdeel te zijn van het grote geheel, drijven de motivatie op. Als iedereen weet waar jouw focus op ligt, weten anderen ook wat ze van je kunnen verwachten. In de maandelijkse overleggen delen alle teams de resultaten en komende projecten. Zo zijn we allemaal op de hoogte, en kunnen we er allemaal op inspelen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Maxilia

Werken bij Maxilia begint eigenlijk al tijdens je sollicitatie. Klikt het bij de kennismaking, dan plannen we direct een dagdeel om mee te lopen. Alleen dan krijg je echt mee wat werken bij Maxilia inhoudt. En je leert gelijk je directe collega's kennen!

Loop je op je eerste dag het kantoor binnen dan is je plekje al ingericht, alles staat klaar om uit de startblokken te schieten. Natuurlijk maak je kennis met je eigen team en je krijgt een rondleiding door ons pand. Je eerste week bestaat vooral uit kennismaken met collega's uit andere teams. En natuurlijk een bezoek aan de drukkerij. We vinden het belangrijk dat je ons hele proces goed kent.

Bij Maxilia houden we van het vieren van successen. We scoren daar dan ook 98% op in het onderzoek. Is je proeftijd voorbij, dan is dat het eerste feestje. Daarna gaan we aan de slag met je groeipad. Want groei staat centraal binnen onze organisatie. En de organisatie kan alleen maar groeien als jij als medewerker je kan ontwikkelen. Geen vaste groeipaden, maar je eigen pad. Wat heb jij nodig? En wanneer ben jij op je best? Jij kan alleen stappen maken als jouw collega's je daar bij helpen. Dus samenwerken is een ander belangrijk thema binnen de organisatie. Dat is onze weg naar ‘a greater place to work'!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified