Menu

Great Place To Work-Certified™

Macaw

Best Large Workplaces™ 2022
Positie 9
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Best Large Workplaces™ 2021
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Large Workplaces™ 2020
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Best Large Workplaces™ 2019
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Juli 2018 - Juli 2019
Beste Werkgevers 2005
Positie 10

Over deze organisatie

We love challenges. Dat is het motto van Macaw. Al 25 jaar creëren meer dan 450 medewerkers vooruitstrevende digitale oplossingen vanuit de kantoren in Nederland, Litouwen en Duitsland.

Joost Veldhuis, Software Developer
“Macaw is een geweldige organisatie om voor te werken. Ik werk aan uitdagende projecten voor aansprekende organisaties. En er is veel aandacht voor mijn welzijn met ons mooie en vitale kantoor, een versgemaakte lunch door onze chef-kok en het vitaliteitsprogramma.”
Ronald van Es, CFO
“We zijn bijzonder trots dat we ons Great Place to Work mogen noemen. Onze mensen maken ons en onze klanten succesvol. Daarom hebben we een mensgerichte cultuur met aandacht en zorg voor onze medewerkers, hun ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. Het is super om de erkenning te krijgen dat onze medewerkers dat ook daadwerkelijk zo ervaren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Macaw

Macaw is trots dat het zich mag meten met de Great Places to Work. Op de open vraag wat ons een Great Place to Work maakt antwoordden een groot deel van de Macawers dat de manier waarop Macaw met mensen omgaat en de aandacht voor vitaliteit Macaw zo bijzonder maakt. Hulpvaardigheid en betrokkenheid scoorden erg hoog.

Van ondertekenen tot je 1e werkdag
Vanaf het moment dat je je contact getekend hebt tot je eerste werkdag houdt je Peoplemanager frequent contact met je. Is er een afdelingsuitje of meeting? Dan ben je er gewoon bij als je dat schikt. Wil je een leaseauto uitzoeken? Dan kun je dat alvast doen bij onze leasemaatschappij. Zij zorgen dat deze op je 1e werkdag bij Macaw staat of dat deze een dag van tevoren bij je thuis wordt afgeleverd. Je krijgt ook zo snel mogelijk je account, zodat je je via al onze Macaw kanalen kunt inlezen en bij kunt blijven van Macaw nieuwtjes. Het kan maar zo zijn dat je je mag inschrijven voor een feest of VNMC, onze jaarlijkse buitenlandreis. 

Je 1e werkdag
Op de eerste twee werkdagen doen we er alles aan om je een vliegende start te geven met ons tweedaags introductieprogramma. Alle directieleden komen langs om persoonlijk kennis met je te maken en je vanuit hun perspectief te vertellen waar Macaw voor staat. We lichten de why-how-what en onze kernwaarden toe, belichten de markt waarin we opereren, onze historie en wat onze challenges in de toekomst zijn en wie/wat we willen zijn voor klanten, partners, medewerkers en onze omgeving. Kortom, wat ons zo bijzonder maakt. Na deze twee dagen neemt je Peoplemanager het over en zorgt dat je ‘zacht landt’ in je eigen afdeling.

Bekijk de vacatures

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified