Menu

Great Place To Work-Certified™

Grohe

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Best Workplaces™ Europe 2021 - Multinational
Positie 12
Best Multinational Workplaces™ 2021
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 19

Over deze organisatie

Water zelf is de bron van inspiratie voor het onderscheidend product portfolio van GROHE, een wereldspeler in de sanitairbranche. De productwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid vormen hiervoor de basis. Vanuit 9 vestigingen worden producten als kranen, douchesystemen en installatiesystemen geproduceerd voor zowel de consumenten- als professionele markt. GROHE is inmiddels in meer dan 130 landen ter wereld gelokaliseerd.

Vincent Ellinger
“GROHE zorgt voor groei en het constant uitdagen om mijzelf te verbeteren, zowel zakelijk als privé.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij GROHE

Om op dezelfde GROHE wavelength te komen kan je een echte GROHE onboarding verwachten. We zorgen dat je op jouw eerste werkdag goed ontvangen wordt met onze welcome box. Daarna start de rondleiding op ons kantoor zodat je alle nieuwe collega’s kunt ontmoeten. Het zijn veel nieuwe gezichten maar geen zorgen; met onze organigram en foto’s van de collega’s kan je zo weer iedereen opzoeken. 

Jouw leidinggevende heeft speciaal voor jou een inwerkschema en 30-60-90 dagen plan opgesteld. Met het inwerkschema ga je met jouw nieuwe collega’s zitten per afdeling, zodat je weet wie waar verantwoordelijk voor is en wat de functie precies inhoudt. Daarnaast neemt jouw leidinggevende met jou het 30-60-90 dagen plan door. Hierin staat aangegeven welke knowledge je moet hebben na 30 dagen bij GROHE, na 60 dagen bij GROHE en na 90 dagen. Er wordt na 30-60- en 90 dagen een evaluatiemoment ingepland om na te gaan hoe alles nu verloopt. 

Om de onboarding helemaal af te maken hebben wij een onboardingsprogramma in Duitsland. Je ziet het hoofdkantoor, nieuwe internationale collega’s en onze fabriek in Hemer.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified