Menu

Great Place To Work-Certified™

Finest People

Best Small Workplaces™ 2023
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023

Over deze organisatie

Finest People heeft een missie: “lead by example to give recruitment a better name”. Finest People is hét werving- en selectiebureau voor commerciële en digitale marketing professionals. Bedrijven van alle soorten en maten binnen diverse industrieën huren ons in om commerciële en digitale marketingteams te bouwen.

Umut Yasar, Founder & Managing Director
“Bij Finest People staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Dit is onze core purpose. Wanneer jij als persoon groeit, zie je dit in alles terug, zowel in je persoonlijke als in je professionele leven. Omdat iedereen zichzelf kan en mag zijn, is Finest People absoluut een Great Place To Work.”
Babette Zimmerman, Recruitment Consultant
“Vanaf de eerste dag in januari 2021 voelde ik mij bij Finest People 100% thuis. Voornamelijk door de open sfeer, de (dad-joke) humor en vooral het vertrouwen vanuit het management. Het lijkt soms wel alsof zij meer vertrouwen in mij hebben dan ik in mijzelf, dat geeft mij een boost.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Finest People

De core purpose van Finest People is development. Daarom vragen wij een nieuwe collega alvast na te denken over 50 persoonlijke doelen en deze te noteren, op deze manier stimuleren we nieuwe collega’s na te denken over de toekomst en hoe ze zichzelf graag willen zien ontwikkelen. We gaan hier vanaf dag één meteen mee aan de slag. Nieuwe collega’s worden zo opgewarmd voor de denk en-werkwijze van Finest People en krijgen het gevoel dat er daadwerkelijk ruimte is voor persoonlijke groei.

 Als de eerste dag eenmaal is aangebroken, is het hele team op de hoogte van de komst van onze nieuwe collega. Uiteraard is ook de werkplek en MacBook of Windows laptop voorbereid. De nieuwe collega wordt ook direct verbonden aan een buddy-team. Zo staat er altijd iemand klaar voor de nieuwe collega en kunnen zij ten alle tijden terecht met vragen. Daarnaast ontvangt de nieuwe collega ook een leuk welkomstpakket met FP-merch en zorgen we voor een goed gevulde agenda voor de komende twee weken. Hierbij is vooral tijd ingepland voor één op één kennismakingsgesprekken met onze collega’s, training sessies met onze in-house trainer, die fysieke trainingen geeft en trainingsvideo’s maakt voor ons eigen ontwikkelde E-learning platform en worden de eerste stappen richting recruitment gezet. Op deze manier leert onze nieuwe collega stap voor stap het hele team van Finest People en ons werkveld kennen. Hier nemen we graag de tijd voor, omdat we het belangrijk vinden dat iemand zich direct thuis voelt. Op deze manier streven we ernaar de behoeftes en benodigdheden van onze nieuwe collega te voorzien en maken zij altijd een vliegende start! 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified