Menu

Great Place To Work-Certified™

Enza Zaden

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2018 - Oktober 2019

Over deze organisatie

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf. Dat betekent dat zij groenterassen ontwikkelen in meer dan 30 internationale en lokale gewassen. En de zaden ervan produceren en verkopen over de hele wereld. Het totale assortiment bevat zo’n 1.200 groenterassen. Van paprika, tomaat, komkommer en sla tot bittergourd en bird’s eyes chillies. Enza Zaden investeert zo'n 30% van de omzet in innovatie. Met als resultaat dat het bedrijf jaarlijks 100 nieuwe groenterassen op de wereldmarkt introduceert. Naast een internationaal groenteveredelingsbedrijf is Enza Zaden ook een onafhankelijk familiebedrijf. Al drie generaties lang zijn ondernemerschap, langetermijnvisie en focus op innovatie kenmerkend voor het onderscheidende vermogen en de gezonde groei van het bedrijf.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified