Menu

Great Place To Work-Certified™

CTOUCH

Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

CTOUCH is een innovatieve en marktleidende fabrikant van grootformaat touch displays en softwareoplossingen. Wij stimuleren interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe we dat doen? Door de eindeloze mogelijkheden van de touchscreen toe te passen! Als een snufje inspiratie met een vleugje technologie wordt gecombineerd, is alles mogelijk! We verrassen en zorgen voor een blijvende glimlach. Deze missie realiseren we met een geweldig team van touchscreen-liefhebbers.

CTOUCH is in vijf jaar tijd gegroeid van 16 naar 70 medewerkers. En we groeien nog verder. Steeds meer scholen en bedrijven maken gebruik van onze touchscreens. Binnen en buiten Europa. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen die trots zijn. Blij worden van samenwerken. Verantwoordelijkheid nemen. Zorgen voor een persoonlijke touch. En dat in een inspirerende werkomgeving: het gave innovatieve district van Strijp-T.

Laura Ruyter, Online Marketeer
“CTOUCH is een snelgroeiend bedrijf met vooruitstrevende ambities. Er is ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Daarnaast is de werksfeer bij CTOUCH open en gezellig, iedereen is ook heel benaderbaar. We werken hard en genieten ook volop!”
Joran Schoonderwoerd, Marketingmanager
“Wat CTOUCH bijzonder maakt zijn de mensen en de werkomgeving op het prachtige Strijp-T. De open cultuur maakt het verschil. We zijn bereid een stapje extra te zetten voor elkaar. En we hebben een kantoor waar je je snel thuis voelt, met sfeervolle werkplekken en slimme technologie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij CTOUCH

Het onboardingsprogramma van CTOUCH is uitgebreid en persoonlijk. Het start bij de werving van nieuwe medewerkers en eindigt als de nieuwe medewerker zich echt op zijn/haar plek voelt. Dat is meestal na enkele maanden. Na de sollicitatieprocedure begint de voorbereiding voor de eerste werkdag.

Voor een goede start van een nieuwe medewerker regelen wij alle relevante, praktische zaken. Denk aan de personeelsadministratie, de arbeidsovereenkomst en de arbeidsvoorwaarden, maar ook een eigen netwerkaccount en e-mailadres, een toegangspas, telefoon, laptop, auto en bedrijfskleding. Een digitale introductie met persoonlijke tekst en foto en een uitnodiging voor al onze sociale activiteiten hoort hier ook bij.

Op de eerste werkdag ontvangt de nieuwe medewerker een uitgebreide rondleiding ter kennismaking met het kantoor, onze serviceafdeling, het warehouse en natuurlijk alle collega's. Daarbij ontvangt hij/zij een leuk welkomstpakketje en wordt toegevoegd aan onze digitale verjaardagskalender en whatsapp groep, zodat hij /zij zich meteen onderdeel van onze CTOUCH 'familie' voelt.

Tijdens de inwerkperiode raakt de nieuwe medewerker bekend met de organisatie en het inhoudelijke werk. Hij/zij ontvangt algemene informatie over de organisatie en belangrijke documenten, ontvangt een organogram en telefoonlijst en ontvangt uitleg over onder andere onze huisregels, verzuimprocedure, pensioenregeling en het beoordelings- en beloningssysteem.

Ook maakt de nieuwe medewerker uitgebreid kennis met alle afdelingen en collega's, krijgt meerdere producttrainingen en krijgt uitleg van de systemen en programma's die belangrijk zijn.

Ook belangrijk: onze onboarding wordt regelmatig geëvalueerd. We kijken of persoonlijke doelstellingen behaald worden en zoomen in op waar verbeteringen mogelijk zijn. De feedback van de nieuwe medewerker is hierin cruciaal. Zo kunnen we nieuwe medewerkers steeds beter verwelkomen in onze organisatie met alle voordelen die daarbij horen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified