Menu

Great Place To Work-Certified™

Crossphase

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021

Over deze organisatie

Crossphase bestaat uit specialisten op het gebied van contentmanagement, webredactie en conversation design (content voor chatbots). We helpen de mooiste merken bij het vertellen van hun verhaal. Your story is ours too.
Destanny Leliplay, Digital Content Specialist
“Werken bij Crossphase is ook werken áán Crossphase. Met onze D&I werkgroep zijn we bezig met initiatieven om de diversiteit binnen Crossphase te vergroten. Bijvoorbeeld: het toevoegen van voornaamwoorden in de e-mailhandtekeningen. Een kleine aanpassing die veel impact kan hebben.”
Maarten Fokkelman, Founder
“Crossphase staat voor groei. Zowel persoonlijk als professioneel, op een manier die goed bij je past en in een omgeving waar je jezelf kan zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Crossphase

Crossphase heeft de kernwaarden driven, connected, responsible en caring hoog in het vaandel. Het onboardingstraject ademt deze kernwaarden. We zetten ons ons volledig in zodat nieuwe collega’s zich direct thuis voelen. Zo krijg je de eerste drie maanden bij Crossphase een buddy toegewezen. Dit is een collega die al langer in dienst is aan wie je alles kan vragen. Als afsluiting van deze periode ga je samen met je buddy lunchen.

Tijdens het onboardingsdiner leer je de founders en collega’s beter kennen. In het restaurant vertellen Maarten en Rutger (founders) alle ins ands outs van Crossphase. Om nieuwe collega’s extra in het zonnetje te zetten organiseren we ook een on & offboarding borrel. Een gezellige activiteit met een lach en soms een traan.

Zeg je Crossphase dan zeg je groei. Nieuwe collega’s kunnen daarom direct deelnemen aan de Crossphase academy voor persoonlijke en professionele groei. Binnen 100 dagen ben je een echte Crossphaser.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified