Menu

Great Place To Work-Certified™

Allshoes

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023

Over deze organisatie

Als ambitieuze organisatie zijn wij toonaangevend en breken wij met de traditionele safety markt. Wij introduceren en ontwikkelen innovatieve, duurzame en modieuze safety sneakers en streven ernaar om volledig circulair te zijn in 2025. Ambiteus? Zeker. Dit kenmerkt Allshoes.

Koen Hartog, Growth Hacker
“De bedrijfscultuur binnen Allshoes is in mijn ogen uniek. Je krijgt naast veel verantwoordelijkheid ook ontzettend veel vertrouwen. Iedereen is bereid elkaar te helpen en naast bedrijfsresultaat is er oprecht veel aandacht voor zaken als duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.”
Lysander Oerlemans, Managing Director
“Vanuit onze zeer diverse achtergronden vinden wij elkaar in onze ambitie om een leidende speler te zijn en te blijven. Dit doen we met de juiste aandacht voor duurzame bedrijfsvoering, oog voor elkaars ontwikkeling en uiteraard werkplezier. Wat mij betreft een unieke winning formula!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Allshoes

Bij Allshoes vinden we het belangrijk dat een collega zich snel thuis en onderdeel voelt binnen ons team. Op de eerste werkdag ontvangen we onze nieuwe collega met taart want we hebben natuurlijk iets te vieren! Dit is een informeel, laagdrempelig moment waar ieder zijn werk neerlegt en tijd maakt om de nieuwe collega en elkaar beter te leren kennen.

Maar de onboarding van een medewerker begint voor ons veel eerder dan de eerste werkdag. Vooraf zorgen we dat zowel de nieuwe collega zich thuis voelt door het contact toegankelijk en open te houden voor eventuele vragen en doen we een kaartje op de bus.

Daarnaast ontvangt de nieuwe collega een overzicht hoe zijn inwerkschema eruitziet en wie hij/zij gaat ontmoeten de aankomende weken. Zo weet de collega wat hij/zij kan verwachten en zorgen we ervoor dat onze collega de eerste maand Allshoes niet alleen functie inhoudelijk wordt ingewerkt, maar ook de organisatie en cultuur leert kennen. Dat betekent dat de medewerker zich niet verloren voelt binnen onze organisatie maar precies weet wie hij/zij voor welk onderwerp kan benaderen, zich comfortabel voelt eigen ideeën aan te dragen en op de vrijdagmiddagborrel gezellig mee kan doen. Voordat je het weet, voel je je thuis en draai je volop mee in de operatie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified