Menu

Great Place To Work-Certified™

ALD Automotive

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023
Best Multinational Workplaces™ 2021
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 17
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 15

Over deze organisatie

ALD Automotive is een wereldwijde speler in financiering en beheer van mobiliteit. Vrijheid in mobiliteit is onze missie. Door ieder bedrijf de juiste mobiliteitsmix te bieden, het mobiliteitsmanagers gemakkelijker te maken en de leaserijder te ontzorgen. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten onze medewerkers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

Ivo Beerse, Medewerker
“Binnen een organisatie presteren mensen optimaal als ze zichzelf kunnen zijn en voelen dat de werkgever er voor hen is en naar ze luistert. Dat doet ALD Automotive door persoonlijk te zijn en een stap verder te gaan voor zijn medewerkers. Het resultaat: een Great Place To Work.”
Danielle Kruger, HR Director
“Bij ALD Automotive staat de medewerker echt centraal in alles wat we doen! Aandacht voor ‘employee experience’ o.a. door persoonlijke aandacht, ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf verder brengen en ervoor te zorgen dat onze collega’s zich thuis voelen doordat ze zichzelf kunnen en mogen zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified