Menu

Great Place To Work-Certified™

Adoptify

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022

Over deze organisatie

Wij zijn hét adviesbureau gespecialiseerd in de ‘New Way of Working’ met Microsoft 365. Wij zorgen voor meetbare productiviteitswinst en slimmer en leuker werken door ‘enable’ en ‘embrace’ van de nieuwe mogelijkheden. Als meervoudig Microsoft Gold partner heeft de techniek geen geheimen voor ons. Met onze change management specialisatie zetten we de medewerkers centraal en zorgen we dat techniek wordt omarmd. Met PowerPlatform automatiseren wij veelvoorkomende administratieve handelingen. Samen maken wij werken met Microsoft 365 meetbaar productiever, slimmer en leuker!

Bart Spruijt, Consultant
“Adoptify voelt voor mij als een familie waarbij de onderlinge betrokkenheid erg groot is. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling! Je krijg de kans om uitdagende projecten vorm te geven en jezelf voortdurend te trainen en certificeren. Door de korte lijnen en overzichtelijke structuur weet je altijd waarvoor je bij wie moet zijn. Binnen Adoptify is alles bespreekbaar en kunnen we samen snel keuzes maken en zaken realiseren. Kortom: Adoptify en ik zijn ‘better together’!”
Michiel Willemse, Oprichter en directeur
“Bij Adoptify adviseren wij onze opdrachtgevers over nieuwe manieren van werken. Voor onszelf zijn we ambitieus en ontwikkelen we een #NewWorkOrder met het doel om nu een fijn leven te hebben en later echt iets te vertellen te hebben. Wij balanceren continu de ‘resultaat-balans’ voor opdrachtgever, werknemer en werkgever. We zijn zelfsturend (variabele bonus en kort cyclische HR review), we hebben veel intrinsieke motivatie (de beste willen zijn), we werken met veel autonomie (keuze vrijheid), weinig hiërarchie (klein team met directe lijnen) en veel FUN (samen regelmatig leuke dingen doen).”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Adoptify

De onboarding tot Adoptifier begint al voor de eerste werkdag! Nieuwe collega's krijgen hun laptop, leaseauto, account en toegang tot ons netwerk ruim voor de startdatum.

Nieuwe collega's starten met een 1ste-100-dagenplan. De eerste werkdag is een gezellige, informele en informatieve ‘joinersdag’ inclusief uitgebreide lunch. Dan start ook het ‘buddy-programma’ van 2 maanden. De buddy is een directe collega die helpt, adviseert en vraagbaak is voor alle mogelijke vragen.
Er is in de eerste 3 maanden minimaal drie keer een bijpraat sessie met het management over onze visie, ambities en cultuur. Uiteraard is de nieuwe collega direct volwaardig onderdeel van ons team en wordt betrokken in onze projecten en al onze activiteiten zoals weekstarts, weekly social calls en kwartaaldagen.

In ons kwartaal gerichte HR cyclus staat de ambitie van de medewerker centraal en is er een onbeperkt opleidings- en coaching-budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling en certificering.
Kortom bij Adoptify doen we er alles aan nieuwe collega's snel thuis te laten voelen en zich te ontwikkelen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified