Flag

CRUX Engineering

Branche

Ingenieursbureau

Locatie

Amsterdam

Aantal medewerkers

42

Website

www.cruxbv.nl

CRUX-Great-Place-to-Work-Certified
CRUX-Great-Place-to-Work-Certified2

Over deze organisatie

Wij geven als adviesbureau jong talent de kans om kennis te maken met de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, bodem en omgevingsbeinvloeding. In combinatie met de jarenlange ervaring van onze senioren, komen onze adviseurs snel tot de kern van de zaak. Inmiddels werken er 50 mensen bij CRUX, waarvan 45 adviseurs. Een groei waarmee we onlangs ook vermeld stonden in de top 250 van Nederlandse groeibedrijven. Dat CRUX niet onopgemerkt blijft, blijkt uit de nominaties voor diverse ondernemings- en prestigieuze prijzen zoals de Schreuderprijs 2013, 2015 en 2019.

Almer-van-der-Stoel-CRUX

“17 jaar geleden begonnen we met z’n drieën. Vertrouwen, trots en plezier in ons werk was een vanzelfsprekendheid. Nu zijn we drie locaties en bijna 50 > medewerkers verder. Dan zijn die zaken niet meer vanzelfsprekend. Als werkgever denk je dat je het goed voor elkaar hebt maar het door een externe organisatie laten enquêteren van onze medewerkers, geeft een concrete, onafhankelijke weergave van de werkelijkheid. Dat we nu het Great Place to Work certificaat in handen hebben, getuigt van een knap staaltje werk dat we dagelijks met zijn allen neerzetten”.

Almer van der Stoel
Senior Specialist | Directeur
Great-Place-to-Work-CRUX

Great Place to Work over

CRUX Engineering BV is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als het werkgeversbeleid op negen thema’s is gemeten.  

Met een 100% respons op het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op een eerlijke werkomgeving. De stelling ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een ‘great place to work’ scoort 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort CRUX het hoogst op de thema Ontwikkelen. 

 

Lees meer
Anita-Mulder-CRUX-Great-Place-to-Work-Certified

“Vanuit mijn HR-rol ben ik natuurlijk super trots dat wij het eerste technische advies- en ingenieursbureau in Nederland zijn, dat zich Great Place to Work Certified mag noemen! Het bevestigt dat onze mensen veel geluk ervaren. Wat mij echt raakt is dat maar liefst 95% van onze mensen overtuigd positief reageert op de stelling - Alles overziend vind ik CRUX een echte Great Place to Work-. Onze organisatiecultuur die in de Culture Audit staat omschreven, komt niet zo maar uit de lucht vallen, daar hebben we echt goed over nagedacht. En als je dan de resultaten ziet, dan voelt dat heel goed.”

Anita Mulder
HR & Organisatie

Werken bij

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij CRUX Engineering BV? Ontdek de vacatures