Flag

ALD Automotive

Branche

Automotive

Locatie

Hoofddorp

Aantal medewerkers

245

Website

aldautomotive.nl

ALD-Automotive-logo-1
ALD-Automotive-Great-Place-to-Work-Certified-0-1

Over deze organisatie

ALD Automotive is een wereldwijde speler in financiering en beheer van mobiliteit. Vrijheid in mobiliteit is onze missie. Door ieder bedrijf de juiste mobiliteitsmix te bieden, het mobiliteitsmanagers gemakkelijker te maken en de leaserijder te ontzorgen. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten onze medewerkers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

Ivo-Beerse-ALD-Automtive-Great-Place-to-Work-Certified

“Binnen een organisatie presteren mensen optimaal als ze zichzelf kunnen zijn en voelen dat de werkgever er voor hen is en naar ze luistert. Dat doet ALD Automotive door persoonlijk te zijn en een stap verder te gaan voor zijn medewerkers. Het resultaat: een Great Place To Work.”

Ivo Beerse
Medewerker
95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
94%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
85%
Mensen worden gezien als individuen met een privé-leven. Er is een veilige werkomgeving en een goede werk-privé balans.
84%
Ik kan hier mezelf zijn.
ALD-Automotive-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

ALD Automotive is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is ALD Automotive gecertificeerd. 

Bij ALD Automotive scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 95%

Danielle-Kruger-ALD-Automtive-Great-Place-to-Work-Certified

“Bij ALD Automotive staat de medewerker echt centraal in alles wat we doen! Aandacht voor ‘employee experience’ o.a. door persoonlijke aandacht, ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf verder brengen en ervoor te zorgen dat onze collega’s zich thuis voelen doordat ze zichzelf kunnen en mogen zijn.”

Danielle Kruger
HR Director